08 ag. 2018

David Álvarez, nou capità de Industrias Santa Coloma

Als seus 20 anys i després d’una temporada completa a Primera Divisió, David Álvarez, assumirà la primera capitania de Industrias Santa Coloma. Una decisió que l’entrenador Óscar Redondo ha donat a conèixer a la plantilla en el transcurs del stage a Ripoll. Pablo del Moral i Cristian li acompanyaran com a segon i tercer capità respectivament.

David Álvarez, Pablo del Moral i Cristian els capitans de Industrias Santa Coloma

 

No és el més veterà, ni tan sols el que té més experiència, tampoc el que porta més anys a la plantilla però encara que pugui sorprendre, aquesta temporada l’ala David Álvarez lluirà el braçalet de capità del primer equip. Segurament serà el més jove de la categoria, complirà els 21 anys al febrer de 2019. I malgrat tot David assumeix aquests galons amb la mateixa naturalitat amb la qual va anar fent la passada campanya exercint, amb minuts i continuïtat, un rol que potser no li tocava però pel qual va demostrar estar preparat “ha estat una gran notícia i evidentment una alegria immensa però sóc conscient que també comporta una gran responsabilitat” ha manifestat David Álvarez des de Ripoll on realitza l’estada de pretemporada.

Va arribar al club al 2015 i en poc temps ha fet valer les seves condicions per fer-se un foratt en el primer equip passant per juvenil i filial en el que ha estat una progressió notable que espera seguir mantenint ara amb el braçalet de capità “serà una nova experiència que segur em farà créixer com a jugador. Com a jugador del planter és un orgull i un privilegi portar i representar els valors que se m’han inculcat des que formo part d’aquesta entitat”.

Per acabar David Álvarez és conscient de la importància que suposa aquesta capitania, succeint ni més ni menys que a Ari Santos, i encara que no sap definir amb exactitud tot el que li està passant des que va arribar a Industrias Santa Coloma té molt clar que “vaig responent a la confiança que des del club se m’està donant en aquests últims anys”. Paraula de capità.

 

 

FACEBOOK

Últims tweets

INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

PATROCINADORS