25 juny 2019

El filial defineix la plantilla de la propera temporada

La plantilla del filial ha quedat definitivament tancada amb molts canvis. Jacob Bustamenteque ha substituït a Victor Delgado al capdavant d’Indústries Santa Coloma B, comptarà amb un equip format per 14 jugadors, 8 dels quals són incorporacions. 

 

Plantilla Industrias Santa Coloma B 2019-2020

 

 

Revolució en el segon equip d’Industrias Santa Coloma per a la pròxima temporada. Més de la meitat de la plantilla serà nova al marge del ja anunciat canvi de tècnic. Jacob Bustamente disposarà d’un grup rejovenit. S’ha renovat la porteria amb els fitxatges de Ramón Morales procedent de FS La Unión i Eric Navarro del FC Barcelona. A més s’incorporen un tanca, Álex Lacambra de Les Corts UBAE i dues ales-tanques: Marc Fortún (FC Barcelona) i el japonès Shutaro Nakashima (Intelli del Brasil). L’ala David Segovia (FS Montcada), l’ala-pivot Marc Hermosel (FS Cerdanyola) i el pivot Mario Oriol Gómez (Les Corts UBAE) completen el capítol de reforços per a aquest nou projecte.

 

Els 6 jugadors que continuen són: Joan Paredes, Aleix Ripol, Iván Martín, Jordi Mayor, Mario Silva i Dylan Moreno. En principi està previst que faran la pretemporada amb el primer equip: Jordi Mayor i Alex Lacambra a més dels porters Ramón i Eric.

 

 

Primer estranger del filial
Shutaro Nakashima complirà 21 anys a finals d’aquest any i s’ha convertit en el primer estranger que jugarà a Industrias Santa Coloma B. Natural de Nagasaki (Japó) es tracta d’una ala tanca d’1.90 d’alçada, dretà que s’ha passat dues temporades jugant al Brasil (Intelli Paraíso) i que viurà la seva primera experiència all futbol sala del nostre país.

 

 

FACEBOOK

Últims tweets

INSTAGRAM

Something is wrong.
Instagram token error.
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

PATROCINADORS