17 set. 2018

Filial i juvenil perden en el seu debut a Manresa

Mal inici de Lliga per als equips filial i juvenil d’Industrias Santa Coloma. Els dos partits jugats davant el FS Manresa es van saldar amb derrota, 7-1 i 6-4 respectivament. L’equip de Victor Delgado no va tenir opcions mentre que el de Jordi Marín va pugnar per un empat que es va escapar als últims segons.

Es presumia un debut complicat i ho va ser. Manresa no era una plaça fàcil i Industrias Santa Coloma va cedir en els seus dos compromisos a El Pujolet. El filial ho va fer de manera clara al marcador i contundent a la pista. Un partit del que aprendre i treure conclusions per seguir progressant. La superioritat del FS Manresa liderat per Corvo va ser notable i als 10 minuts Industrias Santa Coloma B ja perdia 4-0. Només es va aconseguir marcar, Ripol va fer el 4-1, jugant de cinc. A la segona part es va millorar però no prou i ni tan sols el porter-jugador va servir davant la falta d’encert en atac. L’estrena a casa (Pavelló El Raval) aquest dissabte serà contra el CN Sabadell de Dani Salgado que s’ha situat líder després d’aquesta primera jornada i després de guanyar 10-0 a l’Isur Ciutat de Terrassa.

Per la seva banda el juvenil va pagar un mal inici de partit amb molts nervis i una falta evident d’intensitat. El 4-0 als 7 minuts va ser molt il·lustratiu. Un gol d’Abde abans de finalitzar la primera part va obrir un fil d’esperança i al segon acte els homes de Jordi Marín van millorar les seves prestacions, van dominar el partit i es van col·locar amb un 4-3 gràcies a Xavi Jaén i una altra vegada Abde. Els manresans van reaccionar i després d’una pèrdua van col·locar el 5-3 que de nou Xavi Jaén va situar en un incert 5-4 que va poder convertir-se en un empat després d’una pilota al pal d’ Adri Orellana a falta de 50 segons per a la conclusió. Un posterior error va ser ben aprofitat per l’equip local per tancar el partit.