23 set. 2017

Les errades condemnen a Catgas Energia (6-3)

Les errades i la falta de profunditat de banqueta, a la baixa de David Álvarez es va afegir a última hora les molèsties de Pol Pacheco i Javi Rodríguez que sortia d’una lesió no va jugar, van condemnar a Catgas Energia a una nova derrota a La Salobreja (6-3) en un partit en el qual Ximbinha, amb doblet, i Iago Míguez es van estrenar com a golejadors amb la samarreta del nostre equip.

No és fàcil guanyar a Jaén. No ho és perquè el rival posseeix molts arguments per convertir la seva pista en una de les més complicades de la categoria. Bons reforços malgrat els nombrosos canvis respecte a la passada temporada, intensitat defensiva, pegada i profunditat de banqueta. Tot això es va veure a la pista i es va traslladar al marcador. La victòria dels de Dani Rodríguez és des d’aquest punt de vista inqüestionable. No obstant això Catgas Energia va comparèixer amb més problemes dels inicialment previstos. La falta de concurs de dos homes com Pol Pacheco i Javi Rodríguez va minvar el potencial del nostre equip que va acusar l’escassa rotació, només van jugar 8 homes, ja que Besal i Abraham es van quedar inèdits.

Amb aquest panorama, els errors en defensa, sobretot a la segona part i la mala sort, gol en pròpia porteria de Iago Míguez just abans d’arribar al descans, trencar la mala estrugança de la Salobreja es va fer missió impossible. Un any més Catgas Energia torna amb les mans buides de Jaén i se situa desè a la classificació a l’espera d’un repte majúscul. El derbi contra el FC Barcelona Lassa dins d’una setmana.