25 oct. 2018

No donen lloc a la sorpresa (3-6)

Industrias Santa Coloma serà als vuitens de final de la Copa del Rei després d’imposar-se al FS Pallejà (3-6). Dos bons inicis amb dos gols en cada temps en els primers atacs colomencs, van resultar determinants en una eliminatòria en la qual el nostre rival mai va baixar els braços recolzat per un públic que no va parar d’animar i que va creure ferventment en la sorpresa. Pol amb un triplet, David amb un doblet a més de Uri Santos van ser els golejadors d’Industrias  Santa Coloma.

Industrias Santa Coloma es va estrenar a la Copa del Rei amb victòria

L’estrena a la Copa del Rei es va saldar amb bona nota, no només perquè es va complir amb el pronòstic guanyant i passant l’eliminatòria, sinó perquè els homes d’Óscar Redondo van posar la directa des del xiulet inicial. L’arrencada del partit amb David i Pol anotant en les dues primeres arribades a porteria, va ser la millor notícia. Amb pas ferm, pressió alta i intensitat. Industrias  Santa Coloma no va vacil·lar i va presentar les seves credencials sense importar la categoria del rival. L’ocasió ho requeria. Amb Ximbinha a la graderia, descartat pel tècnic, i amb Cristian com a porter de la Copa, ni tan sols l’1-2 obra de Pol Tusell completant una magnífica acció individual, va immutar als colomencs. Maico, al que se li resisteix el gol, Uri Santos i Thalles van protagonitzar les millors oportunitats però sense l’encert que sí va tenir Pol, molt endollat tot l’encontre, i que va permetre arribar al descans amb 1-3. Una renda que no semblava definitiva perquè Ramón, el millor home dels locals en atac, va avisar en un parell d’ocasions abans d’enfilar el camí dels vestidors.

En la segona part Industrias Santa Coloma va copejar amb autoritat per obrir bretxa al marcador. No s’havia complert el primer minut quan Pol i Uri Santos van deixar vist per a sentència el duel (1-5) però un error incomprensible a la sortida de la pilota, va habilitar a Pol Tusell que va fer el segon del seu equip per mantenir alguna esperança. Més enllà del debut d’ Adri Orellana a la Copa del Rei amb el primer equip i de l’única targeta del partit que va veure Verdejo, el partit sense sobresalts, amb un domini clar dels colomencs, va tornar a animar-se amb l’aposta per l’atac de cinc dels locals amb Pol Tusell actuant de porter. Restaven 8’46” i als d’Óscar Redondo els va tocar aplicar-se en defensa. El FS Pallejà va aconseguir retallar les distàncies amb un gol de Ramón aprofitant aquesta superioritat numèrica en fase ofensiva. I amb la seva afició creient en el miracle, una jugada col·lectiva ben finalitzada per David va tallar d’arrel qualsevol opció del rival a 3 minuts per a la conclusió del partit.

FITXA TÈCNICA

FS PALLEJÀ: Sergio, Rusi, Bustelo, Guille i Héctor (Ramón, Miki, Lolo, Pol Tusell, Edgar).

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Cristian, Uri Santos, David, Pol i Maico (Albert Cardona, Corso, Verdejo, Thalles, Mario i Orellana).

GOLS: 0-1 David 1’, 0-2 Pol 2’, 1-2 Pol Tusell 6’, 1-3 Pol 9’, 1-4 Pol 21’, 1-5 Uri Santos 21’, 2-5 Pol Tusell 22’, 3-5 Ramón 34’ i 3-6 David 37’.

ÀRBITRES: García Ribera i Simón Benet. Van amonestar a Verdejo.