LlocPabellón Nuevo
  • Moreno Reina
  • Peña Gómez
  • Pito

Industrias Santa Coloma va iniciar la Lliga amb un gran partit però es va endur una derrota totalment injusta davant un rival que va treure el màxim profit dels errors locals i que a més va arribar més fresc als últims minuts per acabar remuntant un 3-1. Els gols de David, Pol i Corso van ser insuficients però els jugadors d’Óscar Redondo van tornar a connectar amb l’afició i van deixar una imatge il·lusionant.

Així va marcar el primer gol del partit el capità David

Començar el partit marcant és segurament el desig de qualsevol entrenador. I això és el que va fer Industrias Santa Coloma, quan es complia el primer minut de joc,  i Corso va dibuixar una excel·lent passada a l’esquena de la defensa murciana perquè el capità David anotés, després d’un bon control, per sota de les cames de Fabio. L’1-0 va desconcertar als homes de Diego Giustozzi que van tractar de portar la iniciativa però sense punteria en la rematada o bé senzillament perquè no van saber superar a un gran Feixas. El 2-0 de Pol, una altra vegada amb Corso recuperant una pilota en primera línia de pressió, va despertar a ElPozo que va retallar distàncies amb una gran rematada des de la mitja distància de Marinovic. Després la no expulsió de Pito per una falta sobre Albert Cardona, que va abandonar la pista amb la cella trencada, quan ja tenia una groga va motivar les protestes del públic però també de jugadors i tècnics. I per acabar la primera part unes possibles mans a la frontal de l’àrea del mateix Pito en una rematada de gol, van acabar per encendre els ànims. Amb 2-1 tots dos equips es van marxar a l’entreacte.

A la segona meitat els colomencs van tornar a assestar un altre cop inesperat al seu rival amb Corso com a protagonista. Robant primer i combinant amb Uri Santos per anotar a porteria buida. Era el 3-1. L’argentí estava realitzant el seu partit més complet des que va fitxar pel nostre club. Industrias Santa Coloma va guanyar confiança al mateix temps que ElPozo queia en els dubtes. Maico amb una pilota al pal va poder fer més gran la ferida. Des de la banqueta es va tractar d’administrar els esforços dels 9 homes que estaven jugant conscients que l’última quart de partit els murcians amb major profunditat de banqueta farien un pas endavant.

Una falta d’enteniment en una sortida de pilota va estar a l’origen del gol que va marcar Pito i que va retornar al partit als de Diego Giustozzi. Curiosament un jugador que va haver de ser expulsat a la primera part va resultar determinant. Amb el 3-2 van aflorar els nervis i els errors amb equips de la talla d’ElPozo Murcia es paguen. El 3-3 de Miguelín ho deixava tot obert. I la fortuna es va aliar amb els visitants en la consecució del quart gol després de diversos rebots a la sortida d’un córner. La que li va faltar a Industrias Santa Coloma jugant de cinc amb Pol de porter i amb una rematada de Corso que es va estavellar a la base del pal. Precisament l’argentí va estar en la jugada que va tancar el partit. Miguelín li va robar la pilota i va sentenciar amb el 3-5. Un mal final per a un enorme partit de Corso i els seus companys. Una derrota injusta.