• Jesús
  • Batería
  • Marcao

Crònica

Remuntada espectacular d’Industrias Santa Coloma que perdia contra Jimbee Cartagena al primer temps (0-3) i va ser capaç d’escombrar al seu rival en una segona part memorable en la qual l’equip d’Óscar Redondo va demostrar determinació i valentia. Els gols de Corso (2), Pol (2), Uri Santos i Thalles, que debutava en Lliga, van deixar sense resposta a un rival que ni tan sols va poder reaccionar amb dos llançaments de 10 metres i jugant de cinc. Tot això després d’un mal primer temps. Quelcom que ningú podia presagiar.

Reacció brillant i remuntada espectacular

Industrias Santa Coloma es va trobar amb un gol en contra només començar el partit. Amb prou feines uns segons i una pèrdua en la primera circulació de pilota, va habilitar a Juanpi en solitari davant Feixas per anotar el 0-1 per sobre del porter. El primer contratemps sense deixar de ser important es produïa amb tota la primera meitat per jugar per poder remuntar. Li va costar al nostre equip endollar-se al partit després d’aquest primer cop i va anar millorant amb el pas dels minuts. Amb la segona unitat en pista va arribar la primera ocasió clara de Verdejo mentre Eka va tenir l’opció d’ampliar la diferència pels murcians. El domini colomenc no es traduïa en oportunitats i tampoc va haver-hi sensació de pressió davant el marc visitant. Abans del 0-2 Thalles va poder fer l’empat en un mà a mà amb Marcao que el meta va evitar traient una bona mà. Un servei de banda al cor de l’àrea va servir perquè Rahali marqués i gairebé sense adonar-se els de Óscar Redondo van encaixar el tercer després que Fernández, de manera molt afortunada, desviés un tir d’un company. La sort que li va faltar a David per ficar al seu equip en el partit amb una pilota estavellada a la base del pal just abans de enfilar el camí cap als vestidors.

A la segona part Industrias Santa Coloma va canviar radicalment. I es va notar des del primer minut. Dos gols de Pol i Corso gairebé consecutius van posar el partit amb vent a favor. Els locals es van sentir molt més segurs i per contra els de Cartagena molt dubitatius. El 2-3 es va mantenir al marcador com si els homes d’Óscar Redondo volguessin reservar-se pel que estava per arribar. I com a fruita madura, Jimbee Cartagena, va caure en un tram final d’encontre elèctric. Thalles que s’estrenava en un partit de la LNFS va signar l’empat que va ser el tret de sortida a una remuntada que Pol, Uri Santos i Corso van segellar. Del 0-3 al 6-3, salvant dos 10 metres de Bateria i Juanpi i una superioritat en atac amb el joc de cinc que no els va servir de molt als de Juan Carlos Guillamón. La victòria, la primera a casa, va acabar sent un exercici de comunió entre equip i afició que va recordar altres temps. Un triomf merescut després d’una primera part en la qual es va naufragar. Una reacció brillant que va dignificar el treball dels nostres jugadors.