Van amonestar
  • Thalles
  • Maico

Crònica

El retorn d’Indústrias Santa Coloma a casa en el seu penúltim partit de la temporada al Pavelló Nou, no va ser l’esperat. El nostre equip es va veure sorprès per O Parrulo Ferrol a la primera part i encara que va reaccionar en el segon temps i es va posar per davant al marcador, no va poder aguantar l’avantatge i va cedir un empat que deixa tots dos contendents en la mateixa situació: ja són 8 jornades seguides sense guanyar.

Industrias Santa Coloma segueix sense sortir de la dinàmica negativa en la qual es va instal·lar després del seu triomf al Palau Blaugrana. El conjunt d’Óscar Redondo no va trobar aquesta nit la fórmula per a superar a un rival que va tenir la virtut de copejar primer i al qual li va bastar l’ordre defensiu per a acabar sumant un punt.

El domini colomenc, sobretot a la primera meitat, va ser estèril. Rubi Lemos que en el primer córner va posar a prova els reflexos de Feixas, no va fallar en la segona oportunitat que va tenir amb una rematada potent i col·locada sobre el mateix escaire de la porteria local. Aquest 0-1 no va inquietar en excés als nostres jugadors perquè hi havia molts minuts per davant, temps més que suficient per capgirar el marcador. I en aquest treball de desgast es va emprar amb paciència Industrias Santa Coloma. Va poder empatar abans d’arribar al descans per mediació de Ximbinha que va estavellar una pilota al pal i gairebé en la mateixa jugada Attos va treure amb el cap en la línia de gol un tir de David. Per contra Roger Bermusell i una altra vegada Rubi Lemos van poder ampliar la diferència per a O Parrulo però Feixas es va mostrar inexpugnable.

Després del descans els homes d’Óscar Redondo van intensificar el seu setge a la porteria de Chemi. Les ocasions de Pol, Ximbinha, David es van succeir i assumint cada vegada més riscos les contres visitants es van convertir en una seriosa amenaça. Va arribar el gol de Verdejo després d’una magnífica jugada per banda del capità David. El 1-1 va donar pas als millors minuts dels colomencs. Thalles va estar a punt de signar el millor gol de la temporada a casa. La rèplica visitant va portar la signatura d’Isma amb una rematada forçada al pal i la fortuna es va aliar amb Industrias quan en un rebuig de Chemi, Pol de rebot va fer el segon. No obstant això la remuntada no va tenir continuïtat. Va igualar Isma aprofitant una distracció defensiva al mateix temps que el nostre equip arribava a les cinc faltes. Attos va poder marcar el tercer i també Pol però no va haver-hi més gols i cap dels dos entrenadors va apostar per l’atac de cinc. Qualsevol va poder guanyar, els dos van poder perdre i al final un empat que va acabar sent insuficient per a tots dos.