• Alonso Montesinos
  • Santander Flamarique
  • Pol
  • Quintela

Dur correctiu el que va rebre el nostre equip a mans de Palma Futsal (0-6). Un marcador que no va reflectir ni molt menys el que va passar durant els 40 minuts de joc i que va castigar en excés a Industrias Santa Coloma. El porter balear Carlos Barrón i els errors en defensa van condemnar als d’Óscar Redondo.

La primera part va ser gairebé una còpia del que va succeir una setmana abans amb JimbeeCartagena. El nostre equip va rebre un gol en fred en el primer minut de joc, en un desajustament defensiu, i sense gaire temps per reaccionar va tornar a encaixar, aquesta vegada en un contraatac. Industrias Santa Coloma va tractar de reaccionar però en el conjunt visitant va emergir la figura de Carlos Barrón. L’internacional es va exhibir amb tot tipus de parades. Un total de 8 intervencions de mèrit per a desesperació de Pol, Ximbinha i Albert Cardona. El que més ho va intentar sense fortuna va ser el d’Esparreguera. En canvi els balears van ser molt més efectius, especialment Eloy Rojas i Mati Rosa, autors dels 3 gols amb els quals es va arribar a l’entreacte.

A la segona part no es va produir el miracle. En els primers minuts es va buscar amb determinació el gol que fiqués l’equip en el partit i que servís de punt d’inflexió. No va haver-hi forma de superar aquest mur inexpugnable en el que es va convertir Barrón. La seva actuació va fregar la perfecció amb altres 9 intervencions absolutament providencials. No obstant això Palma Futsal va tornar a mostrar l’efectivitat de la qual va fer gala en el primer període anotant en 3 de les seves 4 arribades a la porteria defensada per Cristian. En el tram final ni jugant de cinc, amb Pol de porter, van poder els nostres retallar diferències.