LlocPabellón Jorge Garbajosa
  • Blas Alonso
  • García Hernández
  • Pol

Industrias Santa Coloma no va poder repetir la victòria que va aconseguir la passada temporada a la pista de l’actual campió d’Europa i de la Lliga, Movistar Inter. En un partit més igualat del que va acabar indicant el marcador final (4-1), els colomencs van fer treballar intensament al seu rival que va marcar tres dels seus quatre gols en moments claus: al final del primer temps, al començament de la segona meitat i quan el partit tocava a la seva fi.

Uri Santos tracta d’aturar l’avanç de Bebe

Va començar fort Movistar Inter  i Solano als 49″ ja va poder inaugurar el marcador. La resposta colomenca va venir a càrrec de Ximbinha que amb un tir molt col·locat va buscar el primer gol del partit. Una pilota al travesser de Gadeia i una gran intervenció de Cristian, titular per segona vegada a la Lliga, a rematada de Pola van donar pas a minuts de major igualtat amb ocasions per a un i un altre equip. Per part d’Industrias Santa Coloma de nou Pol Pacheco va ser qui més ho va intentar però sense l’encert d’altres jornades. Bebe va estavellar una altra pilota al travesser des de la seva pròpia pista veient avançat a Cristian i en l’últim minut d’aquesta primera meitat, primer una doble aturada d’Álex González va evitar el gol visitant i després, Borja va rematar en el segon pal un centre-xut de Gadeia per fer l’1-0 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part només reprendre’s el partit, Solano si va aconseguir aquesta vegada batre a Cristian amb un tir ras que va significar el 2-0. Un gerro d’aigua freda per al nostre equip que no obstant això es va reposar i després d’un avís d’Uri Santos va escurçar les distàncies per mediació d’Álex Verdejo. Un 2-1 que va donar ales als nostres jugadors malgrat que Ricardinho va enviar una rematada al pal quan el públic local ja cantava el gol del portuguès. La rèplica va ser de Pol Pacheco però el seu tir es va marxar alt i Ricardinho a l’eqüador de la segona part si va encertar davant la porteria colomenca establint el 3-1. Ja sense poder de reacció, Inustrias Santa Coloma va arriscar amb l’atac de cinc a 4 minuts per al final. Del possible 3-2 que Álex González va tornar a evitar amb una altra gran intervenció a rematada de Corso es va passar al definitiu 4-1 que Daniel va anotar aprofitant la falta de porter al marc contrari.