• Bustos Caparrós
  • Ramos Marín
  • Chus
  • Maico

Dos mesos després de la seva última victòria a la Lliga, Industrias Santa Coloma va tornar a guanyar. Ho va fer amb un doblet de Ximbinha a la segona meitat i remuntant l’ 1-0 amb el qual Naturpellet Segovia va dominar el partit durant 25 minuts. L’aposta per l’atac de cinc no els va sortir bé a l’equip local, al qual només li valia sumar els tres punts, i Ximbinha amb l’1-2 en els últims segons de partit va deixar molt tocat al conjunt segovià que seguirà en llocs de descens.

Ximbinha signà un doblet que significà la victòria per a Industrias Santa Coloma

Naturpellet Segovia va fer de la necessitat virtut i molt conscient de la transcendència del partit es va aplicar amb intensitat des que va començar a rodar la pilota. Els locals molt entonats van trobar premi en un xut llunyà de Iago Rodríguez que va significar l’1-0. Era el minut 5. Poc precís i sense fluïdesa a Industrias Santa Coloma, com fa una setmana, li va costar entrar en el partit. El nostre equip va anivellar la balança a partir de la defensa però li va faltar completar la seva reacció amb un bon balanç ofensiu. No va estar gens fi en atac i es va arribar al descans amb un desavantatge que ho deixava tot per decidir en el segon acte.

I la segona part va ser colomenca. Les ocasions de gol es van anar acumulant a la porteria de Thiago fins que Ximbinha a la sortida d’un córner va empatar el partit. Quedaven 10 minuts per al final. Amb l’1-1 el duel va entrar en una fase d’anada i tornada que els segovians van poder aprofitar amb un parell de ràpides transicions que Feixas va saber resoldre mantenint viu al nostre equip. La decisió de Diego Gacimartín amb l’atac de cinc va respondre a l’objectiu inexcusable de sumar els tres punts. La derrota de Viña Albali Valdepeñas a Torrejón d’Ardoz, convidava a fer el segon gol per sortir dels llocs de descens. No obstant això Ximbinha a 13 segons per al final va acabar d’arrel amb aquesta possibilitat.

La victòria suposa per a Industrias Santa Coloma, a tres jornades per a la conclusió de la fase regular, la permanència matemàtica un any més a Primera Divisió.