• Del Pozo García
  • Moreno Durán
  • Adri
  • Isma

Industrias Santa Coloma va sumar la seva segona victòria a la Lliga, la primera a domicili, en un partit ple de gols i en el qual sempre va manar al marcador. Thalles i Ximbinha, amb dos i tres gols cadascun i en cada període, van ser determinants. Es va estrenar Albert Cardona en la faceta realitzadora mentre Feixas va tornar a tenir una bona actuació als moments més delicats de l’encontre.

Foto de Hugo Nidáguila

Triomf en A Malata com la passada temporada però aquesta vegada en un partit que va tenir 15 gols (6-9) i en el qual els homes d’Óscar Redondo van tenir tota la inspiració i encert que els va faltar una jornada abans a casa davant Palma Futsal.

Després d’uns primers minuts equilibrats, l’entrada de Thalles va servir perquè el brasiler trenqués la igualtat que hi havia al marcador. El 0-1, protestat pels locals entenent que la jugada s’havia iniciat amb una pilota que havia sortit per la banda, va esperonar a O Parrulo Ferrol que va reaccionar ràpidament amb l’empat que va signar Adri (1-1) en una falta indirecta. De la mateixa manera que Industrias Santa Coloma havia cobrat avantatge en l’electrònic va arribar el segon gol dels colomencs. Albert Cardona només entrar a pista va emular al seu company Thalles i va tornar a col·locar als nostres per davant (1-2). Els homes d’Óscar Redondo van tornar a copejar però les accions a pilota aturada van rescatar als gallecs que van anivellar la balança per mediació de Rubi Lemos a la sortida d’un córner. Amb els dos equips carregats de faltes (4/4 min 17), Thalles en una acció d’oportunisme dins de l’àrea va aprofitar una pilota rebutjada per fer el 2-3 i just abans d’arribar al descans Uri Santos va col·locar un 2-4 molt esperançador però no definitiu.

La segona part va començar malament. Un gol de Chano va tornar a ficar en el partit a O Parrulo amb molts minuts per davant però Pol es va encarregar, gairebé immediatament, de refredar l’ambient en A Malata amb el 3-5 que just després Ximbinha, per partida doble en només un minut, va elevar fins al 3-7. El parcial va ser tan contundent i l’avantatge gairebé inassolible que Diego Ríos va optar per arriscar amb atac de cinc amb Isma fent de porter. Quedaven 16 minuts per acabar el partit. Ximbinha va poder fer el vuitè però el pal l’hi va impedir. Qui sí va encertar va ser Attosque va aconseguir retallar distàncies 4-7 (min29). Van ser moments de pressió local que Feixas es va encarregar d’avortar amb les seves intervencions en primera instància fins que Attos va tornar a perforar de nou la nostra porteria i ajustar una mica més el marcador superat l’equador d’aquest període. Però Attos va ser també el protagonista d’una acció desgraciada per al seu equip marcant en pròpia porta en un intent de rebuig. El 5-8 va ser una pilota d’oxigen per a Industrias Santa Coloma que a 6 minuts per al final va veure més a prop la victòria. Rubi Lemos li va posar una mica més d’emoció anotant el sisè del seu equip fins que Ximbinha, prenent el relleu del seu compatriota Thalles, va tancar el compte signant un ‘hat-*trick’.