Data11/01/2019 20:30
LlocPalau d'Esports de Son Moix
  • Rodrigo Miguel
  • Sánchez Molina

Industrias Santa Coloma va perdre en la seva visita a Son Moix davant Palma Futsal (5-2) en un partit que es va decidir en els primers minuts. El parcial de 3-0 que el nostre equip va encaixar va ser una llosa massa pesada que ni en el tram final de la primera part ni en el segon temps, es va poder aixecar malgrat la reacció colomenca. Van marcar Pol i Thalles i va debutar testimonialmente a Primera Divisió Aleix Ripol.

Sense Corso ni Uri Santos en el cinc inicial, segurament perquè sortien de respectives lesions, però si amb Feixas a la porteria. Així va començar el partit Industrias Santa Coloma davant un rival que aquesta temporada se li havia atravessat. Era la primera vegada que tots dos equips s’enfrontaven en territori balerar i la sortida de Palma Futsal va ser explosiva. Tot el contrari que els homes d’Óscar Redondo que van trigar en entrar en al partit, circumstància que va ser molt ben aprofitada pels locals. L’infortuni es va aliar amb ells en la consecució de l’1-0 amb la intervenció de Pol marcant en pròpia porteria. Un autogol al qual va seguir el 2-0 que va signar Paradynski en una jugada personal. Un cop dur que Industrias Santa Coloma va acusar encaixant el 3-0 obra de Mati Rosa. En aquests minuts tan dolents es va cuinar la victòria del conjunt d’Antonio Vadillo. La reacció visitant va arribar en el tram final d’aquest període amb Ximbinha com a protagonista però el nostre golejador es va topar amb Barrón.

A la segona part malgrat el control de Palma Futsal, el nostre equip va millorar i va poder traduir aquesta millora en gols. Pol va retallar les diferències amb un gol molt propi d’ell. Xut potent i molt ajustat. Albert Cardona va estar a punt de fer el segon però Lolo ho va impedir quan la pilota entrava en la porteria balear. Quan el nostre equip buscava decididament tornar al partit un contraatac de manual ben finalitzat per Catela va significar el 4-1. No obstant això Thalles, a plaer després d’aprofitar un rebuig, li va donar certes esperances al nostre equip (4-2) que minuts després va optar per l’atac de cinc. No va servir. No va haver-hi miracle i una recuperació de Lolo va liquidar el duel amb el definitiu 5-2.