• Bernabéu Haro
  • González Ruano
  • Retamar
  • Thalles

Industrias Santa Coloma amplia la seva mala ratxa al Segle XXI davant Futbol Emotion Zaragoza (2-0) i un any més, i van quatre, es va marxar de buit després de perdre un partit molt obert que es va decidir en un minut a la segona part pel major encert dels aragonesos. És el segon encontre en el que els colomencs no van anotar. Amb aquesta derrota el nostre equip queda fora de la zona de play-off.

Industrias Santa Coloma va cedir en la seva visita a Saragossa en un partit resolt en un minut a la segona part amb els gols de Retamar i Esteban que van permetre als de Santi Herrero sumar el seu primer triomf a casa. El Pavelló Segle XXI s’està convertint aquestes últimes temporades, en un feu inexpugnable per al nostre equip que en les seves quatre últimes compareixences ha acabat amb derrota.

Aquesta tarda en un duel molt igualat la major punteria dels locals en un moment puntual de l’encontre va acabar decantant la balança. Verdejo, exjugador saragossà, va ser el primer a provar sort davant el meta Iván Bernad que va estar molt segur al llarg dels 40 minuts de joc. La rèplica va venir a càrrec d’Esteban però va ser Ximbinha qui va poder inaugurar el marcador amb una rematada a la mitja volta. Els locals a través de Nano Modrego amb una volea van ser a punt de marcar mentre que Pol Pacheco en una acció individual va merèixer el gol. Victor Tejel també va tenir la seva oportunitat i en una transició ràpida Industrias Santa Coloma va tornar a posar a prova els reflexos del meta aragonès. La primera meitat va acabar sense que el marcador inicial es mogués.

La represa va servir perquè tots dos equips li fiquessin una marxa més al partit. Major intensitat i intercanvi de cops van ser la tònica. Albert Cardona va ser el primer a intentar-ho mentre que Futbol Emotion Zaragoza va respondre a través d’una doble ocasió de Chicho i Farinha. El gol de Retamar després d’una pilota al pal de Chicho va ser clau. Avançar-se al marcador, tal com discorria el partit, era determinant. I sense temps per assimilar-ho, Industrias Santa Coloma va encaixar el 2-0 obra d’Esteban. Fins i tot Nano Modrego amb una pilota al travesser va poder fer més gran la ferida.  La banqueta colomenca va reaccionar i Pol Pacheco a falta de 6’30” es va enfundar la samarreta de porter. El joc de cinc no va aconseguir canviar el guió del partit perquè la defensa aragonesa va estar impecable.