25 febr. 2018

Resultats base de la jornada 24-25 de febrer

Dos empats de filial i juvenil aquesta jornada i totalment insuficients en sengles partits en els que tots dos equips no van estar al nivell d’altres setmanes. Catgas Energia B va sumar un punt davant el Barceloneta (2-2) amb gols de Toni i Marc mentre que amb idèntic marcador el juvenil no va poder endur-se el triomf al derbi colomenc davant La Unión amb Xavi i Francisco com a golejadors.

Malgrat la superioritat mostrada a la primera part, el nostre filial no va poder passar de l’empat contra Barceloneta. En els primers 20 minuts l’avantatge obtingut va ser molt minsa (1-0) i en el segon període el rival va saber adormir el partit, cedint la pilota a pesar fins i tot d’encaixar el segon gol.

A la recta final i amb Catgas Energia B desconnectat els visitants van anotar els seus dos gols i van defensar bé el porter-jugador. A diferència d’altres partits l’atac de cinc no va ser la solució i els nostres es van deixar 2 punts.

Per la seva banda el derbi colomenc va acabar en taules amb un Catgas Energia que va controlar la primera part però que va pecar de falta de definició davant un adversari, La Unión, que va crear perill en transicions ràpides.

La segona part va ser bastant dolenta, el nostre equip no va tenir possessions llargues, les finalitzacions no van ser correctes i el resultat va seguir sent curt el que va permetre als unionistes ficar-se en el partit, disposant fins i tot d’una superioritat numèrica amb 2-1 al marcador que no van saber aprofitar. Malgrat tot l’empat final va arribar a falta d’ 1 minut per un error individual.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: FS Sabadell 7 – Catgas Energia 3 (Gols: Svetlana, Sandra, Cristina)
  • Cadet: Catgas Energia 6 – Sant Julià 1  (Gols: Andres -2-, Coca, Vaca, Rigetti , Marc)
  • Infantil: Catgas Energia 9 – Sant Julià 0 (Gols: Pol -4-, Jorge -2-, Aleix Garcia -2- y Rubén)
  • Aleví: Catgas Energia 2 – Palau i Plegamans 0 (Gols: Romeo, Naïm)
  • Benjamí A: Catgas Energia 7 – Ràpid Santa Coloma 3 (Gols: Pau Moya -2-, Nacho -2-, Manuel, Max, pp)
  • Benjamí B: Badalona Futsal Iris 7 – Catgas Energia B 3 (Gols: Sergio -2-, Carlos)
  • Pre-benjamí: Catgas Energia  2 – Sant Joan Despí  3 (Gols:  Sterling -2-)

Copa Catalunya

• Benjamí A: FS Jordi Sánchez 3 (pp) – Catgas Energia 3 (Gols: Pau Moya -2-, Nacho)
  • Aleví: FS Jordi Sánchez 2 – Catgas Energia 10 (Gols: Hugo -4-, Morales -2- Busi -2- Victor, Julen )