18 nov. 2018

Resultats de la jornada base (17/11)

Tercera derrota consecutiva del nostre filial que confirma que travessa mal moment. Escola Pia va derrotar a Industrias Santa Coloma B (2-5). Malgrat el bon joc, un penal molt discutit a la recta final del partit va desnivellar la balança per als visitants. Van marcar Roger i Orellana. Per la seva banda el juvenil va guanyar amb claredat a Recreatiu Manacor (11-3) amb un repóquer de Xavi, un triplet de Fran i els gols de Vaca, Adri i Abde. De la resta de la jornada destaquen les dues suspensions dels equips aleví i femení. El motiu, les goteres al Pavelló La Colina.

Industrias Santa Coloma B va caure a casa contra Escola Pia de Sabadell en un partit en el qual els colomencs es van refer d’un mal començament que va convertir al nostre porter en el millor jugador. Amb el pas dels minuts el domini va ser local i a través d’aquesta superioritat es va aconseguir el primer gol que en una transició va ser contrarestat abans d’arribar al descans.

A la segona part el guió va ser el mateix. Control, arribades a l’àrea vallesana i bon joc. Malgrat això Escola Pia es va posar per davant al marcador i els de Victor Delgado van respondre empatant ràpidament. A la recta final del partit va arribar el penal a favor dels visitants més que dubtós. Amb el 2-3 no va quedar més remei que jugar amb atac de cinc i el rival ho va saber aprofitar per sentenciar el partit amb altres dos gols més.

D’altra banda el juvenil suma la seva cinquena jornada consecutiva sense perdre amb un quart triomf molt clar sobre el Recreatiu Manacor. Una golejada amb nom propi, el de Xavi que va ser capaç de fer gairebé la meitat dels gols d’Industrias Santa Coloma.

Els de Jordi Marín es van trobar un rival amb un plantejament molt defensiu, esperant a un quart de pista, i malgrat tot el nostre equip va ser capaç d’anar-se al descans amb un sòlid avantatge, 5-1. A la segona part es va ampliar el marcador sense massa ensurts.

La resta de marcadors d’aquesta jornada:

• Prebenjamí     Badalona Futsal Iris 2 – Industrias Santa Coloma B  6 (Gols: Eric -2, Javi -2-, Xavi, Iván)
  • Benjamí A        Industrias Santa Coloma  13 – AE Badalonés 1 (Gols: Pau -3-, Sergio -3-, Nacho -2-, Luca -2-, Juan -2-, Joaquín)
  • Benjamí B        Industrias Santa Coloma B  11 – Penya Esplugues B  1 (Gols: Sterling -3-, Izan -2-, Rubén -2-, Asier, Alejandro, Alberto, Biel)
  • Aleví                  Industrias Santa Coloma  – Palau i Plegamans (susp)
  • Infantil             Industrias Santa Coloma 4 – Futsal Arenys de Mar  2 (Gols: Aleix -2-, Marc, Rubén)
  • Cadet                Industrias Santa Coloma  2 – Natació Sabadell  2 (Gols: Pol, Iván)