13 gen. 2019

El benjamí A es proclama campió de Lliga

Comença molt bé l’any per als nostres equips de base. El benjamí A s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar a CFS Jordi Sánchez (1-12). D’altra banda l’experiència i la qualitat del FS Manresa va ser un factor determinant per a entendre la victòria dels del Bages davant el nostre filial (3-6) en un partit molt més igualat del que va assenyalar el marcador final. Van anotar Loinaz i Marc a més d’un gol en pròpia porteria. Finalment el femení ha començat amb bon peu aquest 2019 després de guanyar a l’Esparreguera (2-5) amb gols de Marta (3) i María (2).

L’equip benjamí A s’ha adjudicat el campionat de Lliga al grup 8

El benjamí A s’ ha adjudicat el campionat de Lliga al grup 8 després d’imposar-se 1-12 a CFS Jordi Sánchez gràcies als gols de Luca (3), Sergio (3), Pau (2), Joaquín, Carlos, Nacho i Héctor. La trajectòria del nostre equip ha estat impecable amb 13 victòries en 13 jornades sent l’equip més realitzador amb 176 gols i el menys golejat amb 8 en contra. Des del club volem felicitar el cos tècnic integrat per Cristian Solis, Axel Lozano i Miguel Solis i a tots els jugadors, Jan Grau, Sergi López, Lucca Gamini, Kilian Jaén, Carlos Martínez, Nacho Melero, Pau Moya, Joaquim Nebot, Joan Redondo, Sergio Sánchez i Héctor Tapias.

El filial va perdre a casa contra el FS Manresa però va merèixer bastant més. El domini va ser altern però en atac els visitants van estar molt més encertats. La primera part va acabar amb un 0-2 després d’un mal inici dels colomencs però quan millor estaven jugant van encaixar el segon. En la represa Industrias Santa Coloma B va reaccionar retallant les distàncies però en dues accions aïllades els manresans van fer dos gols més. L’atac de cinc del nostre filial va permetre tornar a veure porta però el risc amb porter-jugador va ser ben aprofitat per FS Manresa que va fer el 2-5 i va sentenciar en una acció d’estratègia (2-6). El 3-6 va arribar a falta d’un minut.

Finalment el nostre equip femení es va portar una victòria en la seva visita a la pista del cuer Esparreguera. En la primera part  les jugadores de Jordi Cobo van acusar falta de ritme i van estar molt imprecises mentre el rival va estar més intens (1-1). Després del pas per vestidors Industrias Santa Coloma va igualar aquesta intensitat i malgrat no jugar bé va aconseguir distanciar-se al marcador en un partit que en línies generals no va ser brillant.

La resta de marcadors de la jornada van ser:

Resultats equips base
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 52FS Sant CugatGols: Dídac Silva -3-, Pol i Gael
MinibenjamíMaristes Sants Les Corts 23Industrias Santa Coloma Gols: Javi, Yon i Oliver
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 110At. Masnou Futsal Gols: Marcel -5-, Eric -2-, Adrià -2-, Xavi i Unai
Aleví Industrias Santa Coloma 43FS Sant Joan VilassarGols: Alberto, Sterling, Luca i Héctor
Infantil Industrias Santa Coloma 32FS Olesa Gols: Julen Coleto, Morales i Salgado
CadetIndustrias Santa Coloma74FS Sant CugatGols: Miquel -2-, Akim -2-, Raúl Pimienta -2- i Biel