Data16/03/2019 18:30
LlocCiudad de Tudela
  • Contreras Tejedor
  • Redondo Arenales

Industrias Santa Coloma va cedir davant Aspil Vidal Ribera Navarra (6-2) en un partit en el qual els colomencs van ser superiors a la primera part però van acabar caient en un segon temps en el qual els tudelans van ser millors, sobretot en els primers 7 minuts el que els va permetre situar-se amb 2 gols d’avantatge (3-1) que van acabar sent decisius per a la sort final de l’encontre. El porter del filial Borja Puerta va debutar a Primera Divisió.

Uri Santos anotant el 0-1 davant Aspil Vidal Ribera Navarra

De poc o de gairebé res li va servir a Industrias Santa Coloma avançar-se al marcador, fer-lo abans que es complís el primer minut de partit per mediació d’Uri Santos. La mateixa facilitat que va tenir el nostre equip per anotar el 0-1 la va tenir per encaixar l’empat tan sols uns segons després a través d’una connexió molt ‘colomenca’ entre Sergio González i Sepe (1-1). Acció i reacció en un començament de partit explosiu.

L’inici va ser intens però no va tenir continuïtat i malgrat que Aspil Ribera Navarra va tractar de portar la iniciativa van ser els homes d’Óscar Redondo els que van arribar sempre amb més perill a la porteria de Gus. La cinquena falta d’equip dels locals, a 8 minuts per a arribar al descans, va accentuar aquest domini però com en altres ocasions la falta d’encert en la finalització va mantenir en el partit als navarresos en concloure els primers 20 minuts.

La bona feina d’Industrias Santa Coloma es va veure frenat a la segona part. La desconnexió que va patir el conjunt de Santa Coloma li va costar molt car. Dos gols en un minut (Ferran Plana i Pedro) i un avantatge al marcador (3-1) que va ser ben aprofitada pels jugadors que entrena Pato. El control va passar a les mans d’Aspil Vidal Ribera Navarra que va moure la pilota amb major fluïdesa fins que va arribar l’acció més destacada del partit. El 4-1 de Tripodi amb Feixas fora de combat per una topada va ser immediatament neutralitzat perquè el tècnic local va ordenar que els seus jugadors es deixessin marcar el 4-2 obra d’Albert Cardona. El gest esportiu va merèixer el reconeixement del nostre equip i de l’afició tudelana. Al porter del filial, Borja Puerta, se li va presentar l’oportunitat de debutar a Primera Divisió, un dels fets més destacables d’aquesta derrota per als interessos del nostre club.

Amb Sergio González marcant amb un tir exterior el cinquè del seu equip, no va quedar més remei que posar en joc l’atac de cinc amb Ximbinha fent les funcions de porter. Amb més de 4 minuts per arribar al final als tudelans no els va tremolar el pols com els va passar una setmana abans contra O Parrulo Ferrol i no només van defensar bé aquesta superioritat numèrica sinó que van augmentar el seu avantatge per a establir el definitiu 6-2.