• González Moreta
  • Sánchez Chamorro
  • Xuxa
  • Fernando

Derrota injusta a Múrcia (3-2). El nostre equip va jugar amb tots els elements en contra: un llarguíssim viatge de 12 hores en autocar, les baixes de tres jugadors abans del partit (Pablo, Maico i Uri Santos), la lesió de Corso al començament de la segona part i malgrat totes aquestes adversitats, Industris Santa Coloma va merèixer molt més. Van marcar Pol i Ximbinha.

ElPozo Murcia va sortir més endollat i va protagonitzar uns primers minuts elèctrics amb alta pressió, control de la pilota i fabricant clares ocasions de gol. Producte d’aquest domini en una acció d’estratègia Fernando va avançar als locals. Un temps mort d’Óscar Redondo va resultar fonamental perquè el nostre equip millorés i disposés de les primeres oportunitats. La més clara va ser per al capità David que va estavellar una pilota a la creueta i que va poder empatar el partit. Thalles amb una rematada al rostre de Fabio i Albert Cardona en una jugada a pilota aturada, sol dins de l’àrea, també van estar prop del gol. Amb tots dos equips molt carregats de faltes Industrias Santa Coloma li va començar a discutir la pilota a ElPozo i a malgrat que van ser els colomencs els primers que van arribar a la cinquena, a 7’25” per a la conclusió del primer temps, no va haver-hi opció de xutar un 10 metres ni tampoc quan van ser els murcians els qui la van cometre (a 4’33”). El tram final d’aquest període va ser de major domini local amb un omnipresent Miguelín que va amenaçar amb el segon des del tir exterior. Precisament Miguelín es va jugar la sisena falta traient un colze sobre la cara de David a falta  de 6 segons per arribar el descans sense que la parella arbitral es donés per al·ludida.

El segon temps va començar amb un primer avís de Pol, el xut del qual es va anar fora per molt poc, i amb una mala notícia: la lesió de Corso (min.22). Un contratemps molt seriós per l’escassa profunditat de banqueta colomenca. Es van sobreposar els jugadors d’Óscar Redondo que van començar a acumular ocasions de gol davant Fabio. Pol, Mario i també Albert Cardona van fer mèrits per a aconseguir l’empat. Per part local eren Drasler i Fernando amb una rematada al travesser els que van intentar ampliar el mínim avantatge que reflectia el lluminós. Finalment Pol, en un clar error defensiu de ElPozo, va aconseguir fer l’ 1-1. Un gol que va fer mal i que Verdejo en una acció individual i Pol enviant la pilota al pal van poder convertir en remuntada. Thalles i David, aquest després d’una magnífica passada de taló de Ximbinha, no van resoldre amb èxit un mà a mà amb Fabio. La incògnita era saber si el cansament no li acabaria passant factura al nostre equip. Una falta a prop de l’àrea va permetre a Andresito posar una altra vegada en avantatge al seu equip (2-1) i 25 segons després Álex va anotar el que semblava seria el gol de la sentència (3-1). En totes dues situacions, Miguelín va assistir als seus companys. A manca de 3 minuts i després d’un temps mort, Óscar Redondo va recórrer a l’atac de cinc amb Ximbinha de porter. Industrias Santa Coloma va redoblar esforços i va cremar les seves últimes naus el que li va permetre retallar les distàncies per mediació precisament de Ximbinha, el seu gol 14 en Lliga, amb 2’20” per jugar-se. Amb la incertesa envaint les graderies del Príncep d’Astúries, Pol i en última instància Verdejo van intentar en va un empat que els colomencs segurament van merèixer davant el líder.