Van amonestar
  • Miguel
  • Gonzalo

Crònica

Segona victòria a casa d’Industrias Santa Coloma davant un BeSoccer UMA Antequera(5-3 ) que malgrat el 5-0 que assenyalava el marcador al descans, no va entregar el partit i va buscar l’heroica en una segona part en la qual el nostre equip no es va sentir a cap moment còmode sobre la pista. Els de Óscar Redondo sumen 9 punts i segueixen mirant cap a la part noble de la classificació.

Ximbinha bigolejador aquesta nit

Partit de contrastos el que es va viure aquesta nit al Pavelló Nou. Indústries Santa Coloma va ser capaç de superar amb autoritat a BeSoccer UMA Antequera en un primer temps ple d’eficàcia en atac i en el que els colomencs van ser molt superiors al seu rival. Portant sempre la iniciativa i patint algun ensurt de tant en tant amb les contres dels andalusos ben resoltes per Feixas, Ximbinha va inaugurar el marcador donant el tret de sortida a un festival golejador en el que van contribuir David, Albert Cardona, una altra vegada Ximbinha i Verdejo. Van ser 9 minuts en el qual el nostre equip es va mostrar molt resolutiu de cara a porteria, descosint a un adversari que no va tenir poder de reacció.

El pas dels jugadors pels vestidors va situar de manera inesperada el partit en un altre escenari. Industrias Santa Coloma va sofrir una ‘desconnexió’ que va permetre als de Moli marcar dos gols en un minut, un d’ells en pròpia porteria de Ximbinha. A més els locals es van carregar de faltes molt ràpid i això va condicionar notablement el treball defensiu. Amb Ximbinha i sobretot amb David al capdavant, es van sobreposar però no van arribar amb la mateixa fluïdesa i facilitat a l’àrea visitant. El canvi de porter, Gonzalo ocupant el lloc de Conejo, va millorar a BeSoccer UMAAntequera que li va posar una dosi d’incertesa al duel amb un altre gol afortunat de Fernando Torres. I encara que Ximbinha va poder tancar el partit amb una pilota al travesser i Feixas es va mostrar inexpugnable en els últims minuts malgrat l’atac de cinc dels andalusos, el resultat ja va ser definitiu.