• Cid Bragado
  • Martínez Torres
  • Thalles
  • Gallo

Se li continua resistint la victòria a Industrias Santa Coloma a l’Olímpic de Badalona. Davant el Llevant tampoc va poder ser,  va tornar a jugar bé però no va tenir la punteria necessària en atac. Va demostrar capacitat de reacció per remuntar el gol inicial dels valencians però a la segona meitat malgrat el domini no va ser capaç de batre a un Raúl Jiménez molt inspirat. Amb el marcador molt ajustat l’atac de cinc a través del qual es va poder empatar va acabar per liquidar el partit.

Guanyar a casa s’ha convertit en l’assignatura pendent d’Industrias Santa Coloma des que es va mudar a Badalona. Davant un rival que va plantejar el partit com una final, es jugava el play-off pel títol, els d’Óscar Redondo es van trobar amb un gol en contra gairebé tot just començar. Pedro Toro havia avisat uns segons abans que Cecilio col·loqués amb avantatge al seu equip. Era el minut 3. Tocava remar amb vent en contra i no se li pot negar als nostres jugadors la determinació a modificar el curs del partit. Thalles i Ximbinha van estar a prop de l’empat. El Llevant va arribar molt aviat les 5 faltes d’equip. La falta de rigor defensiu va ser aprofitada per David qui es va fabricar l’1 a 1. Després d’un magnífic control, es va plantar sol davant Raúl Jiménez al qual va afusellar amb un tir inapel·lable. L’empat va animar a Industrias Santa Coloma i va crear dubtes a les files visitants. Un 10 metres transformat per Thalles, convertit en aquesta recta final de la Lliga en l’especialista de l’equip des d’aquesta distància, va significar el 2-1. Però els locals poc van gaudir d’aquesta remuntada perquè Jorge Santos a la sortida d’un córner es va inventar una rematada que va tornar a equilibrar el partit just abans d’arribar als vestidors.

Després de l’entreacte els colomencs van sortir decidits a posar-se una altra vegada per davant al marcador. Ximbinha de falta i després de volea ho va tornar a intentar i Albert Cardona es va topar amb el pal en uns primers minuts intensos i de clar color local. Amb el pas dels minuts les forces van tornar a equiparar-se. Els dos equips es van prendre una treva amb el Llevant carregant-se de nou de faltes. Feixas amb menys feina de l’habitual va aparèixer per evitar el tercer de Pedro Toro. No obstant això no va poder fer el mateix amb una rematada de Sena que va tornar a col·locar als granota amb avantatge. Quedaven 7 minuts per al final i des de la banqueta colomenca es va buscar una nova reacció amb Ximbinha de porter i atacant amb superioritat numèrica (min.35). A punt va estar d’aconseguir-ho Corso amb un potent tir al travesser. De fet l’argentí va tornar a tenir una altra ocasió clara però Raúl Jiménez va estar molt encertat. Va ser l’avantsala del 2-4 que va marcar Cecilio després de robar una pilota a Verdejo que en aquell moment actuava com a últim home. Un gol que va resultar definitiu. I encara que Ximbinha va disposar d’una altra oportunitat, Gallo a 6 segons per al final i a porta buida va liquidar el partit.