• Martínez García
  • Pol
  • Thalles
  • José Ruiz

La tercera victòria a casa d’Industrias Santa Coloma davant Vña Albali Valdepeñas (9-4) va ser molt més treballada del que va indicar el marcador final. Al nostre equip li va costar entrar en el partit sobretot al primer temps, i no va ser fins a la segona meitat que els homes d’Óscar Redondo van trobar la manera de superar a un rival que gràcies a la pressió alta, un bon treball defensiu i l’estratègia va posar en seriosos problemes als colomencs.

Ximbinha va fer un triplet i ja és el màxim golejador de l’equip

Viña Albali Valdepeñas va sorprendre al nostre equip en un primer temps en el qual va exercir una pressió alta per dificultar la sortida de pilota. El conjunt de Leo Herrera a més va tenir la virtut de treure el màxim profit de les jugades a pilota aturada per fer els seus dos primers gols, en un servei de banda i en un córner, i va fer de l’ordre defensiu la seva millor arma per anul·lar el joc d’atac dels colomencs que no van rematar a porteria fins al minut 8 quan l’argentí Corso, amb la col·laboració de Mimi i de fort xut des de la mitja distància, va aconseguir el primer empat per als nostres. Industrias Santa Coloma incòmode i sense jugar bé, va tornar a igualar el partit a través de David i abans d’acabar el primer temps, en un servei de banda, Ximbinha va aprofitar una distracció defensiva visitant per anar-se amb avantatge als vestidors. Un gol que va tenir la seva importància.

La segona part els homes d’Óscar Redondo van ser molt efectius en atac i en les seves primeres arribades a l’àrea van fer molt mal. David, Thalles i Uri Santos li van endossar un parcial de 3-0 que va semblar definitiu. Els castella-manxecs també havien avisat amb una pilota al travesser de Dani Santos però no va ser fins que van apostar amb el joc de cinc que van poder batre a Feixas. Abans Ximbinha des de parcel·la pròpia havia ampliat la diferència fins al 7-2. Els visitants van marcar primer amb superioritat a través de Kike i després sense ella, amb Thiago Cabeça robant la pilota a Corso com a últim home. L’argentí no va trigar a redimir-se i va posar un 8-4 que era ja inassolible i que va certificar Ximbinha amb el seu particular triplet, a dos minuts per al final, recuperant una pilota que després d’una conducció va aconseguir portar fins al fons de la porteria amb Mimi fent de porter.