• Ropero Lara
Van amonestar
  • Pol

Crònica

Rafa Usín i Araça, els dos jugadors que eren dubte per al partit d’aquesta nit contra Industrias Santa Coloma, van ser determinants amb un gol cadascun i en cada període perquè Osasuna Magna aconseguís la victòria (2-1) i allargués una temporada més, i van 11, la mala ratxa dels colomencs en la pista dels navarresos.

Industrias Santa Coloma va patir la seva quarta derrota a la Lliga davant un rival, Osasuna Magna, que va trepitjar l’accelerador des del primer minut i que per ocasions es va fer creditor del triomf final. La sortida dels locals no va oferir dubtes. Araça va estavellar una pilota al travesser, Álex Diz no va saber resoldre amb encert un mà a mà davant Feixas i Bynho va enviar una altra pilota al pal en una acció que Roberto Martil va poder convertir en gol. Tot això va succeir en només 5 minuts. De manera inequívoca els navarresos van assetjar al nostre equip que va tenir en Feixas al seu millor home. Va trigar a reaccionar el conjunt d’Óscar Redondo que ho va fer per mediació d’Albert Cardona en una clara oportunitat que el meta Asier va desbaratar (min.7) i posteriorment va ser Thalles que, amb tot a favor, va disparar fora. La primera meitat va mantenir un ritme alt i les arribades a les respectives àrees es van anar succeint amb Dani Saldise i rèplica de Pol. Eric Martel i Chino també ho van intentar fins que va arribar en l’últim minut d’aquesta primera meitat el gol de Rafa Usín que posava per davant als locals (1-0) . No obstant això la reacció colomenca va ser immediata i Pol en la jugada següent va signar l’1-1 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part es va mantenir el mateix guió. Bynho va ser el primer a buscar aquest segon gol que a punt va estar d’aconseguir Chino amb una altra rematada al pal. Era el tercer del partit pels d’Imanol Arregui. Industrias Santa Coloma va respondre amb una doble ocasió que Asier i Araça van evitar que es materialitzés. El temps passava, el marcador no es movia i Osasuna Magna seguia amb una clara manca  d’encert en la finalització. Bynho va ser el millor exemple que feia presagiar una nit infausta en atac però va aparèixer Araça per desnivellar la balança a 6 minuts per a la conclusió (2-1). I amb tot en contra, el nostre equip es va llançar a la recerca d’un empat que Albert Cardona i Verdejo de falta directa van estar a punt d’aconseguir. Ni tan sols jugant de cinc amb Pol actuant de porter es va poder aconseguir la igualada.