28 oct. 2018

Resultats de la jornada base (27/10)

La pluja ha afectat als partits dels nostres equips de base aquest cap de setmana. Els dos benjamins no van poder jugar i els seus encontres van ser supesos. La resta de la jornada es va saldar amb un ple de victòries. El juvenil va golejar al CET 10 (2-9) per mantenir-se en la part alta de la classificació amb els gols d’Abdel (4), Coca (3), Dylan i Fran. Per la seva banda el filial va vèncer a Lleida (3-6) amb Besal(2), Mac, Ripol, Orellana i Loinaz com a golejadors mentre que el femení va guanyar el seu primer partit a la pista del CFS Cornellà (2-5) anotant Aída, Sandra, Marta, María i Patri.

Industrias Santa Coloma B es va imposar al Restaurant Lo Caragol de Lleida amb més patiment del que va assenyalar el marcador final. El nostre equip va ser superior sobretot exercint una gran pressió que li va permetre avançar-se al marcador, no obstant això els errors defensius van ser penalitzats pel rival que va capgirar el resultat encara que abans d’arribar al descans, els colomencs es van sobreposar però van haver de conformar-se amb un 3-3 que els locals van aconseguir a 9 segons per acabar aquesta primera meitat.

A la segona part va costar tornar a prendre avantatge al lluminós (3-4 min.30) i encara que els lleidatans van afrontar el tram final del partit atacant de cinc, el nostre filial no només va defensar bé sinó que a més va marcar altres dos gols més per acabar sumant tres punts molt importants.

Per la seva banda el juvenil va estar molt eficaç en la seva visita a la pista del CET 10, quallant una excel·lent primera meitat combinant l’encert en atac amb un gran actuació del porter Arnau que va evitar la reacció dels locals amb 3 intervencions de molt mèrit. Al descans el partit estava pràcticament sentenciat (0-5).

El segon temps CET 10 es va bolcar buscant la porteria colomenca però Industrias Santa Coloma va mantenir la intensitat i la victòria no va córrer en cap moment perill encara que el parcial va ser de 2-4.

La resta de marcadors d’aquesta jornada:

• Prebenjamí     Industrias Santa Coloma 15  – Sant Joan Despí B  0 (Gols: Jose  -7-, Eric  -3-,  Iván -2, Yon, Xavi i pp)
  • Benjamí A        Industrias Santa Coloma  – AE Sant Andreu (susp)
  • Benjamí B        Maristes Sants Les Corts   – Industrias Santa Coloma B (susp)
  • Aleví                  Sant Joan de Vilassar  1 – Industrias Santa Coloma  5 (Gols: Toni, Romeo, Ángel, Salgado, Morales)
  • Infantil             Sant Joan de Vilassar  1 – Industrias Santa Coloma  4 (Gols: Rubén, Victor, Miquel, pp)
  • Cadet                CFS Eixample   2 – Industrias Santa Coloma 4  (Gols: Juan, Iker, Iván, Jorge)