• Quintela
  • Gauna
  • Pani

Crònica

No va poder Industrias Santa Coloma amb Servigroup Peníscola i va caure derrotat (7-5) en la seva visita al Juan Vizcarro. El nostre equip, que va jugar un bon primer temps, es va veure superat en la segona meitat víctima dels seus propis errors. La reacció final amb l’atac de cinc no li va arribar per a treure quelcom positiu. Per part colomenca van anotar Khalid, Verdejo, Cardona, Borja i Uri Santos.

Juanqui protegeix la pilota davant Uri Santos

El partit va començar amb una primera oportunitat dels colomencs en una ràpida transició que va finalitzar Uri Santos. El porter Gus va evitar el primer gol del partit. La rèplica del conjunt local es va limitar a un xut des de la mitja distància sense problemes per a Borja. Amb les rotacions van arribar els gols. Inicialment va colpejar Peníscola en una acció d’estratègia: un córner que Diego Sancho va rematar en el primer pal. La resposta d’Industrias va ser immediata. Khalid va empatar en una jugada personal per la banda. L’ala marroquí va aprofitar la superioritat numèrica en atac amb la incorporació del porter Borja.

Dos gols consecutius, un per a cada equip, que van donar pas a diverses oportunitats. Nil, Corso i Tolrà per part visitant i Juanqui per part castellonenca. Un error colomenc va propiciar el 2-1 a porta buida de José Mario. Peníscola i Industria es van carregar aviat de faltes però va ser l’equip de Santi Valladares el que va cometre la cinquena. Una clara empenta de Saladié sobre Nil sense pilota va permetre a Verdejo igualar l’encontre des dels 10 metres. Industrias va ser millor en aquesta recta final de la primera part: David Peña va disposar d’un mà a mà amb Gus i Uri Santos es va topar amb el porter local després de culminar una contra.

En la segona part tot va canviar. Malgrat que Industrias va començar molt bé amb un xut al travesser de David Peña. En aquest període els castellonencs van incrementar la pressió alta i van tenir més temps la pilota. Precisament una recuperació en tres quarts de pista va acabar en el 3-2 d’Elías. Els de Xavi Closas van acusar el nou avantatge de Peníscola i el quart gol, instants després, amb un potent xut de Quintela va obrir bretxa al marcador. En ple desconcert del nostre equip, Pani va situar un preocupant 5-2. A més, es va arribar a les cinc faltes d’equip a 9’37” per a la conclusió. El gol en pròpia porteria de Verdejo va semblar deixar el partit vist per a sentència amb 8 minuts per jugar.

Des de la banqueta es va apostar per l’atac de cinc i en els últims minuts Industrias li va posar una mica d’incertesa al desenllaç final. Van marcar Cardona i Borja de manera gairebé consecutiva però Pani va tornar a anotar per a Peníscola. A falta d’un minut, Uri Santos va aconseguir posar el definitiu 7-5 i Tolrà va estar a punt d’ajustar encara més el resultat però una gran mà de Gus ho va impedir.