• Moreno Durán
  • Gon
  • Joan
  • Peiró R-9'

Industrias Santa Coloma segueix amb pas ferm i va obtenir la tercera victòria consecutiva (3-5) en una setmana rodona en termes de joc i resultats. Alzira va exigir el millor del nostre equip que es va sobreposar a un marcador en contra i que a més, va estar molt encertat en els moments claus del partit. Borja va aturar un penal i el doblet de Cardona, juntament amb els gols de Tolrà, Verdejo i Khalid, li van donar el triomf més ampli en Lliga com a visitant als de Xavi Closas.

Tolrà va marcar l’1-1 i va quallar un gran partit com la resta dels seus companys

Industrias va tornar a guanyar fora, no perd des del passat 14 d’octubre, i ho va fer amb ofici en un partit resolt amb solvència. No va ser fàcil malgrat el que pugui indicar el marcador. El nostre equip va anar de menys a més. Va encaixar en el primer xut entre els tres pals del rival. Una pilota dividida amb els jugadors sortint a l’atac la va acabar recollint Carlitos que va batre d’un xut creuat a Borja. Els colomencs van reaccionar bé i ràpid. Una aparició de Tolrà a l’esquena de la defensa local li va deixar en una situació immillorable per a igualar l’enfrontament. En el mà a mà davant Fede, el tanca de Vilassar va definir a la perfecció. Aquest 1-1 va permetre fer un pas endavant que va cristal·litzar en l’1-2 obra de Verdejo. Abans, Peiró va ser expulsat amb vermella directa per una lletja entrada a David Peña que afortunadament no es va lesionar. La superioritat numèrica va aclarir el camí per a cobrar avantatge al marcador. Després d’un parell d’intents de Corso, Verdejo va embocar amb una rematada forta des de la frontal de l’àrea. El seu novè gol a la Lliga. Amb la pilota en el seu poder, Indusrias va controlar el partit i Cardona va estavellar una pilota al pal. El mateix Cardona no va fallar des de la banda i va sorprendre per sota a Fede. L’ 1-3 va ser el fidel reflex del que va succeir a la pista fins a aquel moment. El partit va poder quedar vist per a sentència en un tram final de la primera part en el qual David Peña, Nil i com no, Cardona van poder fer el quart. Fede va sostenir al seu equip abans d’arribar al descans.

En la segona meitat, Nacho Serra va ocupar el lloc de Fede a la porteria. Alzira va buscar una sortida de la pilota amb els peus del meta que evités la pressió alta dels de Xavi Closas. Després d’un avís de Khalid, Gon es va inventar en una jugada personal el 2-3. El partit va canviar de direcció perillosament. Industris no ho va passar bé i li va costar arribar amb la claredat de la primera part fins a l’àrea rival. Verdejo de falta, Peña, sol davant el porter, i Povill van poder marcar. Un lleu contacte de Corso sobre Gustavao va ser castigat amb penal i cinquena falta d’equip. La pena màxima, molt protestada pels nostres jugadors, no la va poder convertir Carlitos. Borja va endevinar la trajectòria de la pilota i la va refusar. Del possible empat, es va passar al 2-4, gràcies a una recuperació de Tolrà, que va filtrar entre dos contraris, una passada que va habilitar a Cardona perquè anotés en el mà a mà davant Nacho Serra. Alzira va posar en joc l’atac de cinc amb Carlitos de porter. Industrias, com és habitual, ho va defensar amb nota. De fet, Khalid i Tolrà, van poder ampliar la diferència. Finalment, l’ala marroquí va assestar el cop definitiu als valencians. Li va robar una pilota a Carlitos a la banda i amb la porteria desprotegida va signar el 2-5. Una falta de Povill, en el seu intent de fer el sisè, va permetre a Rubi des dels 10 metres establir el definitiu 3-5.