• Ferrero Carballal
  • Povill
  • Tolrà
  • Catela

Industrias Santa Coloma va tenir a l’abast la victòria en el derbi, no es va conformar amb l’empat i va acabar perdent (3-4) després d’una jugada desgraciada que Adolfo no va desaprofitar. El nostre equip que es va avançar al marcador, va haver de remuntar en la segona part i encara que va merèixer sumar es va quedar sense premi, trencant així una ratxa de quatre partits sense perdre. El Pavelló Nou va registrar un ple absolut.

El derbi es va resoldre de manera cruel per als interesso d’Industrias

Les nombroses baixes del Barça no estan sent obstacle perquè els de Jesús Velasco continuïn comptant per victòries els seus partits. Aquesta nit va estar contra les cordes, però va acabar imposant-se en l’últim sospir. En els detalls els barcelonistes van estar més fins i això va decantar la balança.

Els primers cinc minuts de partit van ser dels visitants. La pilota i les ocasions: Antonio de tir creuat, Pito a la mitja volta, Dyego amb un xut que va desviar Borja i de nou Antonio enviant la pilota al travesser. El començament d’Industrias va ser tan decebedor que en Xavi Closas es va veure obligat immediatament a demanar un temps mort. Els seus jugadors no havien comparegut i era necessari canviar el curs del partit.

Després de la xerrada del tècnic amb els seus jugadors, en la primera jugada ben trenada en atac dels locals va arribar l’1-0. Cardona va jugar en llarg per a Verdejo que va advertir la sortida precipitada de Didac fora de l’àrea i d’esperó va assistir a Povill que va anotar a porteria buida. El Barça va reaccionar ràpid i Pito en una acció individual per banda va aconseguir desfer-se de Verdejo i batre per baix a Borja abans que Corso arribés al tall. Era l’1-1. Industrias va poder trencar aquesta igualtat en una rematada de Povill que va repel·lir el travesser. Khalid ho va intentar des de la mitja distancia, però Didac amb el peu va desviar a córner. Catela va buscar el segon gol en un llançament de falta. I de nou, Khalid, i després Tolrà van estar prop de posar per davant al seu equip. Abans d’arribar al descans en una jugada molt afortunada, amb diversos rebots, Touré va connectar amb Pito a l’interior de l’àrea perquè el de Chapecó fes l’1-2.

A la segona part Industrias Santa Coloma va portar la iniciativa i producte del seu domini va aconseguir remuntar. Nil va interceptar una pilota i després d’una conducció el seu xut, després de tocar en Didac, es va estavellar contra el travesser i Khalid molt atent al rebuig, amb el cap dins de l’àrea, va posar el 2-2. La reacció local es va completar amb una altra jugada protagonitzada per Povill que va sortejar a Erick i va enllaçar amb Peña que va deixar de cara perquè el propi Povill tornés a anotar, el segon de la nit, amb Didac descol·locat.

Al Barça li va costar crear perill i la falta d’efectius, amb rotacions limitades i la presència de diversos jugadors del filial, no convidava precisament a l’optimisme. No va ser fins a l’equador d’aquesta segona part que els barcelonistes van començar a aparèixer. Adolfo, Dyego i dues vegades Pito ho van intentar sense encert. La gran feina defensiva d’Industrias va obligar el Barça a tirar de les seves individualitats, Dyego i Catela, en l’un contra un. La cinquena falta d’equip dels colomencs, molt protestada, a 4’42” per a acabar, va complicar el partit. El desenllaç final va ser inesperat. Corso va tenir un mà a mà que Didac va impedir que acabés en gol. Velasco va aturar el partit i després del temps mort el Barça va atacar de cinc amb Catela de porter.

Aquí va estar una de les claus de l’encontre. Nil va poder fer el quart a 2’57” per a la conclusió però el seu xut amb la porteria rival desprotegida s’en va anar per molt poc. I llavors, un minut després, Adolfo es va treure  una d’aquestes rematades imparables, amb potència i efecte, que es va colar en l’angle superior esquerre del marc de Borja: 3-3. Va respondre Closas amb David Peña com a porter i joc de cinc, però amb el partit pràcticament acabat, un tir de Tolrà va sortir rebutjat i Adolfo va signar, gairebé sobre la botzina, el 3-4 que li va donar el triomf al Barça.