• Fabio
  • Zequi (2) -R- 31'
  • Victor -R- 35'
  • Josan González (entr)

Nova victòria a casa, aquesta vegada davant un rival directe, i després de protagonitzar el millor partit de Lliga. Industrias Santa Coloma va doblegar a Córdoba Patrimonio (6-2) desplegant un joc excels en la primera part i sobreposant-se a un mal començament del segon temps, per a acabar golejant i allargar la ratxa a tres jornades seguides sense perdre. Van anotar Uri Santos (2), David Peña, Povill, Verdejo i Khalid.

David Peña va obrir el marcador amb un altre gran gol

El millor primer temps en el que portem de temporada. Industrias va ser un equip ambiciós des del xiulet inicial. Dinàmic en atac, rocós en defensa, sense concedir, va marxar amb dos gols d’avantatge al descans, poc premi d’acord amb el vist en aquests primers 20 minutos.

Als 10”, una recuperació de Verdejo va permetre a Corso un xut net però Fabio es va fer gran i li va negar el gol a l’argentí. Va ser un clar senyal de per on anava a discórrer el partit. Industrias ho va dominar clarament, va estar fluid amb la pilota en qualsevol zona de la pista amb constants combinacions i arribades molt clares. David Peña amb un mà a mà, Khalid i Cardona enviant dues rematades als pals, Verdejo i Tolrà des de la mitja distància, de nou Cardona culminant una gran jugada col·lectiva i una doble parada espectacular de Fabio. Un balanç ofensiu que ni tan sols el temps mort sol·licitat per Josan González va poder frenar. Un xut de Perín que va tocar al pal va ser gairebé l’únic senyal en atac dels visitants.

I va aparèixer David Peña, com va passar a Cartagena, per a destapar el pot de les essències i marcar el 1-0. Un gol que resumeix l’estat de forma del nostre ala. Un dribling en sec, un canvi de ritme i una conducció que va finalitzar amb un xut imponent que va batre a Fabio. David ja és el màxim golejador de l’equip. Gairebé sense temps per a digerir-ho, els cordovesos van rebre el segon cop. Nil va connectar amb Peña que va descarregar de cara a Uri Santos i aquest va marcar per alt per fer el 2-0. Aquest resultat, però sobretot la sensació que en la pista la distància entre un i un altre equip era molt gran, va obligar a Josan González a tirar de l’atac de cinc per a tapar l’hemorràgia. Industrias  va respondre amb una defensa alta que va fer que els visitants canviessin d’idea.

En el segon acte el partit va prendre una altra direcció. Córdoba Patrimonio es va mostrar més dominador. Pulinho i Antoniazzi van provar a Borja que havia tingut escàs treball fins a aquest moment. Producte d’aquesta superioritat va arribar el gol de Guilherme aprofitant un desajustament defensiu local. Industrias no va aparèixer en atac fins al minut 5 d’aquest segon període amb un xut desviat de Povill després d’una ràpida transició. La pressió alta dels andalusos va derivar en constants pèrdues de pilota i en probemas en defensa. Zequi ho va intentar amb un punxot des de lluny i Perín no va trobar rematador en el segon pal després d’un tir creuat. Amb el partit més prop de l’empat i els colomencs amb 4 faltes d’equip, es va donar la jugada clau de l’encontre. Cardona va forçar la segona groga de Zequi. La seva expulsió i una bona lectura de la superioritat numèrica va acabar en el tercer gol, obra de Povill. (3-1).

A partir d’aquí va haver-hi un altre partit. Les presses es van apoderar dels andalusos i amb això els errors. Verdejo no va poder aprofitar una ‘excursió’ del porter Víctor que un minut després va ser expulsat amb vermella directa. El desplaçament de la porteria, sense opcions d’atrapar una pilota impulsada per Khalid i que finalment es va estavellar al pal, va concloure en penal. Verdejo va fer el 4-1 des dels 6 metres.

Els de Josan González no es van rendir i a través del joc de cinc van escurçar distàncies amb un gol de Perín. La cinquena falta d’equip dels locals va elevar el llistó de la dificultat en un tram final de partit que va cobrar major interès. Antoniazzi va malgastar una bona ocasió dins de l’àrea just abans que un robatori de Corso, amb assistència a Khalid acabés amb el 5-2, obra de l’ala internacional marroquí, que va deixar el partit vist per a sentència en el minut 39. A pocs segons per al final, Uri Santos, va tancar el marcador amb un nou gol a porteria buida.