Data11/05/2024 20:00
LlocPabellón Nuevo
  • Felipe Madorrán
  • Gómez De Salazar Fernández

Industrias Santa Coloma va superar a Jaén Paraíso Interior (6-2) en l’últim partit de Lliga. Cardona, Corso, Peña per partida doble, Povill i Khalid van ser els golejadors colomencs en un partit en què Xavi Closas va fer debutar a Iván Bonillo i Marc Paterna del filial.

|  Asier Corral  |

Victòria per acabar una gran temporada

Malgrat no jugar-se res, Industrias va sortir a guanyar des del xiulet inicial. Als tres minuts van arribar les primeres ocasions colomenques i del partit,  mitjançant un tir llunyà de Cardona i una gran jugada individual de Khalid. En ambdues va intervenir Dudú. Després dels dos primers avisos, Cardona va avançar als de Xavi Closas amb un xut ras a la base del pal. Amb l’1-0 van començar a arribar les ocasions per a Jaén. Renato va provar sort amb dos rematades potents que es van acabar estavellant en el pal i en el travesser. Industrias va tenir el control de la pilota durant pràcticament tota la primera meitat, i va poder posar terra pel mig amb diverses combinacions col·lectives. Primer van ser Niel·lo i Peña, però l’ala català no va aconseguir definir davant Dudú, i més tard, Povill va estar a punt d’arribar al segon pal i aprofitar una fabulosa passada de Khalid per a marcar. Dudú va tornar a desbaratar l’ocasió local. En l’equador de la primera part, Renato va igualar l’enfrontament. L’ala de Jaén va aconseguir superar a Àlex Lluch a la tercera amb un xut des de mitja distància. Tres minuts més tard, Corso va tornar a avançar a Industrias amb un tir llunyà que va sorprendre el porter de Jaén. Jaén empataria de nou i ràpidament. Verdejo ho va evitar traient sota pals un intent de Nem des de la seva pista després d’una incorporació en atac d’Àlex Lluch, però en la següent jugada, la fortuna li va somriure a Jaén i va aconseguir el 2-2 a través d’un servei de banda en el qual Niel·lo es va acabar introduint sense voler la pilota. El propi Niel·lo la va tenir segons després, però no va aconseguir finalitzar una sensacional jugada de Victor Ramos. El marcador no es mouria abans de l’entretemps, encara que la van tenir Manucho i Pedrolas per a Jaén al contracop i Khalid per a Industrias després d’una gran jugada individual.

Després del pas per vestuaris, Industrias va sortir amb una marxa més que Jaén i va posar la directa cap a la victòria. Ho va intentar Verdejo amb un xut des de mitja distància, però la seva pilota es va estavellar en la creueta. En la següent jugada, Peña es va anticipar a la seva marca i va interceptar la pilota en la sortida de darrere de Jaén per a tornar a avançar als nostres. Era el minut 22, mateix minut en què va arribar el 4-2 després d’un contracop espectacular que va finalitzar Povill d’allò més bé davant Dudú. Dos minuts més tard, Verdejo i Peña van protagonitzar una combinació fantàstica que el català va culminar per a anotar el seu segon gol de la nit en la qual va ser el seu comiat com a jugador d’Industrias Santa Coloma. El carrusel de gols colomencs només es va veure interromput per dues ocasions de Mati Rosa al pal. Les ocasions per als andalusos van arribar a comptagotes. Després dels intents de Mati Rosa, va ser Nem qui va requerir dels reflexos de Borja per a evitar el gol després que la defensa colomenca desviés el tir del brasiler. A la mitja hora de partit, Victor Ramos va tenir el gol fins a dues ocasions, però primer Dudú i el travesser després, li van negar. Durant els últims minuts, el partit no va tenir molta història, i Xavi Closas va donar minuts als jugadors del filial i als menys habituals al llarg de la temporada. Borja va intervenir diverses vegades a xuts llunyans dels visitants i Industrias va entrar en bonus a falta de 2.11 per al final. Quan restaven 49 segons va ser Jaén qui va cometre la seva cinquena falta i 20 segons més tard, Verdejo va provocar la sisena i va cedir el 10 metres a Khalid. El marroquí va anotar el 6-2 definitiu i igual que Peña, es va poder acomiadar de l’afició local i del Pavelló Nou amb gol en el seu últim partit amb la samarreta d’Industrias.