• Sarabia Eguiluz
  • Hirata
  • Rivillos
  • Nil (R) 38'

Industrias Santa Coloma va cedir a casa davant Mallorca Palma Futsal (3-6) en un partit que va tenir en Carlos Barrón al jugador més determinant. El porter del conjunt balear ho va aturar tot, fins i tot un penal, i va tenir temps de provocar una pena màxima amb la consegüent expulsió de Nil. A pilota aturada el nostre equip va encaixar 5 dels 6 gols que finalment va aconseguir l’actual Campió d’Europa. Cardona, Povill i Peña van anotar per part colomenca.

Cardona va marcar el primer gol d’Industrias que va ser insuficient

Un total de 34 rematades a porteria per a un saldo minso de 3 gols. Industrias es va estavellar davant un mur anomenat Carlos Barrón. Una actuació portentosa, que va fregar la perfecció, va deixar sense opcions de victòria al conjunt de Xavi Closas que va dominar més, va tenir més temps la pilota i va disposar de més ocasions que el seu rival.

Els primers minuts van ser l’avantsala del que més tard anava a passar durant el partit. Els locals van desaprofitar les seves primeres arribades i en una acció d’estratègia, un servei de cantonada, Mallorca Palma Futsal va inaugurar el marcador. Fabinho amb un cop de cap va posar el 0-1. Agrupats entorn de la seva porteria, els jugadors d’Antonio Vadillo van defensar amb ordre el seu mínim avantatge esperant alguna transició. El segon córner visitant va acabar també en gol i de nou amb una rematada de cap de Rómulo que va arribar a l’àrea lliure de marca.

El partit es va posar coll amunt, però Industrias no es va rendir. Cardona, Verdejo i Povill van buscar retallar les diferències. Cléber va poder fer el tercer amb un xut des de la seva pròpia pista, però la pilota va tocar al travesser. Nil va respondre amb un tir creuat al pal. La cinquena falta del quadre mallorquí va donar origen al primer gol colomenc. Un fort xut de David Peña, desviat per Cardona, va sorprendre  Carlos Barrón. Amb l’1-2 Xavi Closas va optar per Àlex Lluch a la porteria per al tram final d’aquest primer temps. Les seves incorporacions en atac van incrementar el domini del nostre equip sense la necessitat d’utilitzar el porter-jugador. El mateix Lluch va disposar d’una ocasió de gol. Es va arribar al descans amb la sensació que el resultat estava sent molt injust amb Industrias.

A la segona meitat l’equip va anar de menys a més. Va avisar Bruno Gomes, però va respondre Borja amb encert. Verdejo a la sortida d’un córner va posar a prova els reflexos de Carlos Barrón. Fabinho li va treure una pilota sota pals a Nil. Uri Santos va xutar alt des de dins de l’àrea i Khalid va obligar al meta balear a lluir-se amb una rematada des de la mitja distància. Industrias carburava, Mallorca Palma Futsal es defensava i la sensació era que l’empat estava més a prop. Un robatori de Khalid en primera línia va deixar a Cardona només davant Carlos Barrón que va evitar un gol que ja es cantava des de la graderia.

Els visitants ho van fiar tot a algun contraatac però sobretot a la pilota aturada. Rivillos de volea va obligar Borja a realitzar una gran intervenció per evitar el tercer que va arribar en el córner provocat en aquesta acció. Tayebi va signar l’1-3 després d’un parell de rebots. Un penal comès segons després pel mateix Tayebi, per una mà després d’un xut de Cardona, va acabar sent clau. Verdejo no va poder superar a Carlos Barrón des dels 6 metres a manca de 8 minuts per al final.

L’actuació del porter del campió europeu no va acabar aquí. Amb l’atac de cinc d’Industrias a 5’54” per a la conclusió de l’encontre, una altra vegada Verdejo, però també Povill, Nil i Peña, es van topar amb Carlos Barrón que fins i tot va forçar un penal, per mà de Nil, xutant des de la seva àrea amb el marc desprotegit. El gol de Tayebi va situar el partit fora de l’abast dels colomencs (1-4) amb dos minuts per jugar-se. En aquest últim tram de duel a cada gol local amb atac de cinc va respondre Palma amb un altre: Povill, Cléber, Peña i Fabinho van anotar per a deixar el marcador en un enganyós 3-6.