• Moreno Reina
  • Moslem
  • Cléber
  • Tolrà

Industrias Santa Coloma es va quedar sense puntuar a Son Moix davant Mallorca Palma Futsal (4-3) després d’igualar un 3-0 encaixat en els primers minuts de partit. Els errors van condemnar al nostre equip que va protagonitzar una gran reacció i que va merèixer, com a mínim, l’empat. Víctor Ramos , que va marcar el seu primer gol de la temporada, Tolrà i Cardona, van anotar per part colomenca.

El nostre equip va meréixer millor recompensa

El mal començament de la primera part li va acabar costant molt car a Industrias. Del primer avís de Gordillo, en els primers segons després d’una gran passada de Chaguinha, es va passar als gols. Tres en un tram inicial en el qual un greu error de sortida de la pilota va propiciar l’1-0 de Moslem que es va quedar només davant Borja i no va perdonar. La pressió alta dels balears i la seva major intensitat van sotmetre al nostre equip que va encaixar el segon revés en una acció personal de Moslem, que va arrencar en la seva pròpia pista i després d’una conducció va acabar rematant gairebé a plaer per a signar un doblet. Amb el partit clarament inclinat a favor dels locals, Cardona va desaprofitar una gran ocasió per a fer el 2-1. Khalid va assistir i a prop de la línia de gol, sense oposició, la seva rematada el va repel·lir el pal. El càstig per a Industrias va ser més gran  perquè després en una ràpida transició Rivillos va col·locar un 3-0 que va obligar a Xavi Closas a aturar el partit.

Els colomencs van reaccionar malgrat que Cléber va disposar d’una clara ocasió que va marrar xutant alt. Va aparèixer Verdejo que va sorprendre amb un xut exterior que Victor Ramos va acabar d’empènyer a porteria fent el primer d’Industrias. Una paret dels mateixos protagonistes, Verdejo i Victor Ramos, va poder significar el segon, però el meta local ho va evitar. Els d’Antonio Vadillo ho van intentar a través de Salar però Borja va refusar amb els peus. Industrias va anar creixent i millorant a mesura que el partit va avançar. A cinc minuts per a arribar al descans, Khalid, després d’una combinació amb Nil, va manar la pilota al pal amb Luan Muller vençut i a escassament un metre de la porteria. Després l’internacional marroquí va posar a prova al meta brasiler a la sortida d’un córner picat per Tolrà. Els últims minuts d’aquest període van ser visitants encara que Rivillos va poder anotar un altre gol però Verdejo ho va evitar sota pals. Victor Ramos no va aprofitar un mà a mà i finalment va ser Nil qui va connectar amb Tolrà en els últims segons perquè el de Vilassar de Mar marqués el 3-2 abans d’enfilar el camí a vestuaris.

La segona part va començar amb Industrias Santa Coloma ficat de ple en el partit i amb l’empat en el primer atac dels de Xavi Closas. Una paral·lela que va finalitzar brillantment Cardona després d’una altra gran assistència de Nil. El 3-3 va alimentar les esperances del nostre equip, encara que Moslem en una altra acció individual va respondre gairebé immediatament sortejant a Borja, però el seu xut el va treure a córner Tolrà. Com va passar en la primera meitat, un altre greu error en la sortida de la pilota va acabar en gol. Gordillo va recuperar i ell mateix va acabar amb Borja fora de la porteria. Aquest 4-3 es va mantenir fins al final. Tolrà, després d’un servei de banda de Nil, i Bruno Gomes a la mitja volta amb Borja rebutjant la pilota amb els peus, van estar prop de marcar.

La cinquena falta de Mallorca Palma Futsal a 7’59” no va tenir conseqüències perquè Industria no va gaudir de l’opció d’un 10 metres. Va baixar la intensitat defensiva local, va dominar més Industrias i es va arribar a la recta final de partit amb Povill actuant de porter i utilitzant l’atac de cinc (min.38). La millor ocasió la va tenir Cardona, gairebé sobre el final, amb una rematada molt ajustada que Barrón va interceptar amb el peu.