• David
  • Tripodi
  • Povill

Crònica

Un gol de Tolrà en l’últim minut ens ha permès sumar un punt en un partit que s’ha complicat en diferents fases. Cardona, Verdejo (2) i Khalid han estat els altres golejadors de l’equip en el primer desplaçament de la temporada.

Hirata intenta el xut davant diversos adversaris

Sense temps perquè arribessin les primeres ocasions, Claudino ha obert el marcador a favor dels locals en el primer minut de joc. Industrias ha intentat reaccionar ràpid, però no ha estat fins al 7 que ha arribat l’empat amb un gol de Cardona en una jugada assajada. Tres minuts després, Peña ha recuperat una pilota i ha assistit a Verdejo, qui no ha fallat en la definició i ha posat al nostre equip per davant. L’alegria, no obstant això, ha durat poc. David, de penal, ha tornat a posar el marcador en taules.

En uns minuts d’anades i vingudes, els locals han estavellat la pilota en el pal fins en dues ocasions. Per part d’Industrias ho han intentat Verdejo i Tolrà, sense sort. El partit ha començat a complicar-se a falta de cinc minuts per al descans, quan hem acumulat la cinquena falta d’equip i ens ha condicionat defensivament. Bartolomé, des dels deu metres després de la sisena, ha fallat el seu tir i s’ha arribat al descans amb el 2-2.

La segona ha començat igual que la primera: amb un gol matiner del conjunt de Tudela, aquesta vegada per mitjà d’Anás. Precisament qui també faria el quart  local passat l’equador del segon temps.

Amb dos gols de desavantatge, Industrias ha continuat lluitant i ha trobat recompensa en les botes de Khalid. En els últims quatre minuts Xavi Closas ha optat pel joc de cinc amb Peña amb la samarreta de porter jugador.

En uns últims minuts trepidants, Verdejo ha transformat en gol un llançament de penal que significava l’empat. En aquesta ocasió, els de Juanma Marrube han estat els de la reacció ràpida i en l’acció següent, després d’un temps mort del tècnic, Claudino ha tornat a avançar a Ribera mentre jugava de cinc. Tolrà, ja en l’últim sospir, s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta d’Industrias anotant el definitiu 5-5.