• Lolo
  • Alberto
  • Marcao
  • Povill

No està de sort Industrias Santa Coloma en els últims segons de partit. Si la passada jornada va ser el Barça qui va remuntar en el derbi, aquesta nit Viña Albali Valdepeñas amb atac de cinc, li va privar d’una merescuda victòria. Se li van escapar dos punts al nostre equip en un partit, en el qual malgrat el resultat final (4-4), va sortir reforçat.

Khalid autor d’un doblet aquesta nit a Valdepeñas

Un gol d’Eloy Rojas a manca de 40″ per a la finalització de l’encontre va impedir el triomf d’Industrias Santa Coloma en el Virgen de la Cabeza davant Viña Albali Valdepeñas. A la desesperada, atacant de cinc, els de David Ramos van evitar mals majors en un tram final de partit que va ser molt injust amb el nostre equip.

El conjunt local va començar bé amb Pol Pacheco com a màxim exponent del seu atac. Povill li va donar rèplica. Amb les rotacions el duel va baixar revolucions. El primer contratemps per als castellano-manxecs va ser la lesió de Solano que es va trencar només sortir. Els minuts van passar sense ocasions clares fins a arribar a l’equador d’aquest període. Eloy Rojas amb la col·laboració d’Abbasi van poder inaugurar el marcador. A Industrias li va costar arribar fins a l’àrea d’Álex González. Xavi Closas, va utilitzar a tots els jugadors convocats i fins i tot li va donar minuts a Àlex Lluch en la porteria.

L’1-0 va arribar després d’una pèrdua de pilota en pista pròpia. Alberto i Eric Martel van dibuixar una paret que va acabar en gol del primer. Els colomencs van tractar de reaccionar i Cardona i Khalid van posar a prova al meta local. Va ser l’avantsala de l’empat que va aconseguir Khalid després d’una gran passada filtrada de Nil. Amb el partit en plena ebullició, en l’intercanvi de cops, va tornar a avançar-se en el marcador Viña Albali Valdepeñas gràcies a una rematada creuada de Pol Pacheco que va sorprendre a Lluch. En els últims segons, una jugada personal de Khalid va acabar en una falta perillosa que va significar un nou empat (2-2), amb la signatura de Verdejo, previ pas per la pissarra de Xavi Closas. L’estratègia va fer efecte.

Després del descans, Industrias Santa Coloma va ser superior. La seva posada en escena va descol·locar per complet a l’equip de David Ramos. Va avisar Khalid amb una mitja volta, va anotar el 2-3 Nil després de desviar una pilota d’Uri Santos. Va ser una acció plena de determinació de tots dos jugadors que van tenir fe i que va resumir l’esperit amb el qual l’equip va afrontar aquesta segona part. Per davant en el marcador, el conjunt colomenc es va mostrar sòlid en defensa i va tenir les idees clares a l’hora d’atacar a un rival que va quedar molt tocat. El 2-4, obra de Khalid, a la sortida d’un córner botat per Uri Santos, va sumir en el desconcert als locals. Un més que possible penal a Uri Santos de Boyis i oportunitats clares per a Hirata i Povill per a fer el cinquè, va obligar Valdepeñas a atacar de cinc amb més de 6 minuts per jugar-se.

Va aparèixer Pol Pacheco, el més incisiu, per a retallar distàncies, en un desajustament defensiu quan Indústries havia recuperat la pilota i sortia a la contra. Eloy Rojas va aprofitar la pèrdua per a veure al seu company en el segon pal que només va haver d’empènyer la pilota. Borja Puerta va sostenir a l’equip fins que Eloy Rojas amb un xut exterior va establir el 4-4. L’atac de cinc dels nostres va poder donar els seus fruits en la primera acció ofensiva, però el pal va evitar la victòria d’Industrias.