23 abr. 2019

Nacho Melero, Pau Moya i Luca Gamini seran al Campionat d’Espanya benjamí

La selecció de Catalunya benjamí viatja aquest dimecres a San Javier (Murcia) per participar en la Fase Única del Campionat d’Espanya de la categoria que se celebra fins a aquest diumenge 28 d’abril. Els jugadors d’Industrias Santa Coloma convocats per a aquest torneig són: Nacho Melero, Pau Moya i Luca Gamini.

 

Nacho Melero, Luca Gamini i Pau Moya

 

 

Aquest dijous s’iniciarà el Campionat d’Espanya amb Catalunya debutant al Pavelló ‘Príncipe de Asturias’ (17.00) contra el perdedor del duel Castilla La Mancha – Asturias. El seleccionador Jordi Barrero ha inclòs a la convocatòria final a tres jugadors del nostre club: Nacho Melero, Pau Moya i Luca Gamini. El divendres 26 d’abril el combinat català s’enfrontarà al guanyador del Castilla La Mancha – Asturias en el mateix escenari (11.00).

 

En cas de classificar-se com a primer del seu grup Catalunya es creuaria en semifinals amb el primer del grup C en el qual es troba Murcia, Andalusia i Ceuta (dissabte 27/04, 12.45). Els altres dos semifinalistes sortirien del grup A amb Madrid, Aragó i Balears i del grup B en el qual estan Galícia, Melilla i Extremadura.

 

La final es jugarà el diumenge 28 d’abril a les 11.00 al Pavelló ‘Príncipe de Asturias’.

 

FACEBOOK

Últims Tweets

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

PATROCINADORS