• Llamas
  • Esteban
  • Gallo
  • Roger

Industrias Santa Coloma va perdre davant Llevant UD FS (2-4) de manera injusta en un partit molt igualat que es va acabar decidint en el tram final. Esteban va acabar sent l’home més determinant del duel amb un triplet que va permetre al seu equip sumar els tres punts. Per part colomenca van marcar dos dels fitxatges, Drahovský i Llamas, va debutar Mario a la porteria i es va estrenar a la categoria Lavado del filial.

Cardona controla la pilota d’esquena a Rubi

La victòria es va marxar a València però va poder quedar-se a Barcelona. Arguments més que suficients va esgrimir el nostre equip al llarg dels 40 minuts de joc. Molt millor a la segona part que en el primer temps. Va ser un partit intens, desbocat a vegades, amb un ritme trepidant i en el qual els errors van acabar per passar factura al quadre local. Industrias Santa Coloma va ser pura energia i va tenir capacitat de reacció per a aixecar dos parcials en contra. A l’equip que entrena Javi Rodríguez no se li pot discutir el seu caràcter competitiu.

Sense Sepe amb problemes en un turmell i sense Rafa Usín que en l’escalfament va notar molèsties en una cama, Industrias Santa Coloma i Llevant van protagonitzar un encontre molt igualat. Els valencians van estar millor en el primer acte. Van marcar aviat després d’un servei de banda gràcies a l’oportunisme d’Esteban que es va trobar una pilota solta dins de l’àrea i van fer treballar a Mario, que va tenir diverses intervencions de mèrit. Van ser minuts difícils perquè als colomencs els va costar arribar a l’àrea de Fede. El que més ho va intentar va ser Bruno Petry. El 0-1 havia fet mal però no va caure en el desconcert i l’equip va anar creixent a mida que van avançar els minuts. Va aparèixer Drahovský per a crear un espai que li va permetre engatillar des de la mitjana distància i amb una mica de fortuna, la pilota va tocar en un rival, aconseguir l’empat (1-1). Aquest gol va donar pas a una millora que es va veure truncada amb el segon dels visitants obra de Pedro Toro. La cinquena falta d’equip en el minut 13 va condicionar a Industrias que va concedir abans d’arribar al descans un 10 metres que amb Borja a la porteria, Rivillos va enviar fora.

A la segona part Industrias Santa Coloma va sortir a pista amb major determinació i va ofegar a un rival que es va veure superat i que no podia donar tres passades seguides. El debut d’un jugador del filial com Lavado va ser tota una declaració d’intencions per part de la banqueta local. I el noi no va desentonar. Tot el contrari es va guanyar entrar en pista en una segona rotació perquè el seu descar va contagiar a la resta dels seus companys. La pressió alta va provocar constants pèrdues del Llevant al qual li cremava la pilota als peus. Llamas va aconseguir un nou empati fruit de la seva obstinació per fer-se amb una pilota que després de superar a Fede va acabar a la xarxa valenciana. Era el premi a la insistència del jugador però també de l’equip. I amb el 2-2 els de Javi Rodríguez van acumular ocasions per fer possible la remuntada. Van minimitzar al conjunt granota, va obligar a Diego Ríos a canviar el seu full de ruta demanant un temps mort i sortint amb atac de cinc (Esteban com a porter a 12 minuts per al final) per a sacsejar-se el domini d’Industrias. A la recerca d’oxigen i carregat amb cinc faltes d’equip va esmorteir la més que probable caiguda que s’ensumava. I els detalls van acabar per marcar el desenllaç del partit. Roger en una acció individual que es devia haver acabat en falta colomenca, només tenia dos d’equip, va permetre a Esteban afusellar a Mario des d’uns 8 metres i posar el 2-3. Una acció a poc més de 2 minuts per al final que va suposar un enorme revés. Industrias ho va intentar amb porter-jugador sense massa clarividència i amb Corso defensant el marc, Esteban a pocs segons per a la conclusió va tancar el partit i va segellar la victòria injusta dels visitants.