• 37’Well
  • 4’Bebe
  • 7’Uri Santos (pp)
  • 10’Marcel
  • 18’Uri Santos (pp)
  • 40’Ortiz

• Pito

Industrias Santa Coloma va cedir davant Movistar Inter (2-5) en un partit que se li va escapar de les mans després de protagonitzar un mal primer temps. L’apagada va ser general i el parcial va deixar gairebé vist per a sentència el duel quan es va arribar al descans (0-4). Els colomencs, que no van estar gens encertats en aquesta primera meitat, van tenir també mala sort amb dos autogols d’Uri Santos. A la segona part van millorar amb un bon tram final que li va posar una mica d’emoció però que va ser del tot insuficient.

Albert Cardona va ser un dels millors jugadors d’Industrias Santa Coloma

Un Industrias Santa Coloma irreconeixible, tant en l’aspecte individual com també en el col·lectiu, es va deixar altres tres punts a l’Olímpic de Badalona on no coneix la victòria aquesta temporada, davant un Movistar Inter, que a base d’efectivitat, va saber aprofitar les concessions locals. Els de Tino Pérez segueixen amb el seu ple i malgrat les importants baixes que presentava (Ricardinho, Pola, Humberto i Elisandro) sense oferir la seva millor versió, va aconseguir una victòria que li permet mantenir el pols amb el Barça a la part alta de la classificació.

La posada en escena dels colomencs va ser bona. Amb Well en el cinc inicial en lloc de Bruno Petry, el nostre equip va manar en els primers minuts. No obstant això va ser suficient un error i la consegüent pèrdua de pilota en primera línia perquè els madrilenys castiguessin amb severitat als jugadors d’Óscar Redondo. Pito en acció individual va desbordar per banda i va connectar al segon pal amb Bebe, lliure de marca, que amb el pit va allotjar la pilota a la porteria de Feixas. Era el 0-1 en el minut 4 i el pitjor estava per arribar malgrat que Well va poder empatar el partit en la jugada següent. El 0-2 va ser un cop dur per a Industrias Santa Coloma. Uri Santos va desviar un xut a l’interior de l’àrea i va marcar en pròpia porteria. Amb poc Movistar Inter havia encarrilat el partit. I perquè Solano va enviar al pal la tercera clara ocasió dels de Torrejón de Ardoz sinó la desfeta hauria estat més gran. Intentant recobrar el pols però amb el pes d’un mal començament va costar reaccionar. I com un martell piló Movistar Inter va continuar colpejant. Marcel en una contra es va plantar tot sol davant Feixas i li va afusellar amb Pito al seu costat de testimoni presencial i abans d’arribar al descans, més desgràcies per al nostre equip amb un altre gol en pròpia meta de nou d’Uri Santos. Era el 0-4.

A la segona part els de Tino Pérez van tractar d’administrar el temps i l’avantatge sense renunciar a l’atac però amb menor determinació. L’exercici defensiu dels madrilenys va ser gairebé impecable avortant una vegada i una altra qualsevol intent colomenc. Superat l’equador d’aquest període, Industrias Santa Coloma va aconseguir batre a Jesús Herrero en una acció que va iniciar i va acabar Bruno Petry amb la intervenció de Sepe. El 1-4 va activar als jugadors d’Óscar Redondo i a falta de 5’15” per a acabar el partit, es va buscar a través del joc de cinc el miracle. Well a tres minuts per al final va animar a la graderia i als seus companys i Movistar Inter amb cinc faltes d’equip va semblar més vulnerable. No va haver-hi gesta perquè els gols locals van arribar massa tard i el crono avançava molt ràpid. Una imprecisió va ser aprofitada per Ortiz per a recuperar en primera línia i anotar el definitiu 2-5.