• Menéndez Nistal
  • Vilas López
  • Gallo
  • Cortés

Industrias Santa Coloma segueix sense saber el que és guanyar (3-5) en un començament de temporada en el qual no s’estan complint les expectatives marcades pels jugadors i el cos tècnic. Malgrat avançar-se al marcador i de superar al seu rival, en diverses fases del partit, en les àrees els visitants van ser més contundents. Van anotar Verdejo (2) i Uri Santos.

Cardona es va quedar sense marcar però va generar perill

L’encontre va començar amb bon peu per a Industrias Santa Coloma perquè va ser molt més vertical que el seu adversari i a més va disposar de les ocasions més clares. En aquest tram inicial, els visitants van tenir més temps la pilota. No obstant això la primera oportunitat va néixer d’una bona pressió de Peña, que va robar la pilota al porter Antonio Navarro en el seu intent de sortir amb l’esfèric des de la seva àrea. Després de la recuperació Corso va habilitar a Khalid i la seva passada forta al cor de l’àrea no va arribar per molt poc a Uri Santos. Les primeres rotacions van donar pas a una gran ocasió d’Hirata, que es va trobar en el seu camí cap al gol amb una bona intervenció del meta de Manzanares. Una falta perillosa en la mateixa frontal de l’àrea va donar origen al primer gol del partit. Tolrà va tocar per a Verdejo que amb precisió va superar a Antonio Navarro enviant la pilota a l’escaire. L’1-0 el va poder ampliar Hirata en aprofitar una mala cessió. Peña també va poder fer el segon i Juanlu Alonso va decidir aturar el partit. Aquest temps mort va fer efecte. En la següent jugada va igualar Juan Emilio.

Amb l’1-1 es va tractar de reaccionar i una incursió per banda d’Álex Lluch va finalitzar amb un tir creuat al qual no va arribar per molt poc Khalid al segon pal. El meta d’Industrias es va prodigar molt amb la pilota als peus fora de la seva àrea al llarg de tot el duel. Raúl Campos ho va intentar per al seu equip i la rèplica va ser de Verdejo amb una gran volea. La presència de Cardona va crear problemes als de Juanlu Alonso i quan millor s’estava jugant, un error en la sortida de pilota va permetre a Cortés anotar per quarta jornada consecutiva i posar per davant als castellà-manxecs. Va poder empatar el conjunt de Xavi Closas abans d’arribar al descans amb una rematada desviada d’Uri Santos i un 10 metres que Verdejo va enviar fora.

En aquest primer temps la penya d’animació The Santako’s va abandonar el Pavelló Nou en senyal de protesta. En un partit amb moltes interrupcions per a assecar el pis, la parella arbitral va aturar dues vegades més l’encontre perquè segons el seu criteri aquest grup de seguidors no els deixava realitzar la seva tasca (?) i van exigir que s’asseguessin per a poder reprendre el joc.

La segona part no va poder començar millor per als interessos locals. Uri Santos va interceptar una pilota d’Antonio Navarro que havia deixat desprotegida la seva porteria. Era el 2-2. Corso en una ràpida transició va poder avançar als seus però el seu xut es va marxar alt. Una falta per cessió al porter va significar una nova ocasió per a desequilibrar l’encontre. En aquest llançament de falta Peña va estar a punt de marcar. Van ser els millors minuts d’Industrias que no va aconseguir el premi desitjat. En canvi, FS Manzanares si va poder fer el tercer. Una mitja xilena de Daniel, lliure de marca a l’interior de l’àrea, va tornar a posar per davant en el marcador als visitants. Del 2-3, sens dubte injust, va intentar sobreposar-se l’equip de Xavi Closas sense sort en la finalització. Amb tots dos equips amb cinc faltes, una gran jugada col·lectiva del nostre adversari va col·locar un preocupant 2-4, obra de Gallo, que minuts més tard es convertiria en un 2-5 gairebé definitiu en el primer atac de cinc que va buscar el conjunt colomenc. Antonio Navarro va marcar de porteria a porteria. El gol de Verdejo a falta de 25” va tancar el partit.