• Velasco Martínez
  • Maico
  • Tabuenca
  • Esteban

Industrias Santa Coloma va tornar a guanyar 9 jornades després i ho va fer a casa després de més de 2 mesos sense conèixer la victòria per acomiadar com es mereixia el Pavelló Nou. No ho va posar gens fàcil Futbol Emotion Zaragoza que va ser capaç d’aixecar un 2-0 però que va caure en una segona meitat en la qual els colomencs van ser més eficients en atac. Ximbinha per partida doble, Pol de penal i Verdejo des de pista pròpia van segellar l’anhelat triomf colomenc.

L’inici del partit dels colomencs va apuntar cap a la bona direcció. Joc coral, intensitat en defensa i encara que va costar fabricar les primeres ocasions de gol, l’equip va portar la iniciativa i va tenir el control. Una recuperació de Ximbinha va iniciar una ràpida transició que el mateix brasiler va finalitzar a la perfecció després d’una bona assistència de Pol. Era l’1-0 als cinc minuts de partit. Amb vent a favor i davant un Futbol Emotion Zaragoza que va buscar reaccionar però de manera aïllada, tractant de castigar els errors locals, Industrias Santa Coloma va obrir escletxa al marcador. Un penal sobre Ximbinha per part d’Iván Bernad va significar el 2-0. Els àrbitres no van donar continuïtat a la jugada que havia acabat en gol de Pol i el d’Esparreguera va haver de repetir des dels 6 metres. Un oportú temps mort de Santi Herrero va retornar als aragonesos al partit. La reacció va tenir un protagonista Victor Tejel, el seu millor home, ben secundat pel colomenc Esteban. Ells van signar la igualada abans d’arribar el descans.

Al segon temps Industrias Santa Coloma va anar de menys a més. Va manar a la pista però sense fer mal a dalt. Per contra Futbol Emotion Zaragoza es va anar creixent amb el pas dels minuts i li va donar molta feina a Feixas. El porter va treure tot el seu repertori d’aturades per amargar el dia a Victor Tejel, Retamar, Esteban i Nano Modrego, els més actius en atac. A diferència d’altres partits el desenllaç de l’encontre per a l’equip d’Óscar Redondo va tenir molt a veure amb l’eficàcia que aquesta vegada si va tenir per a a 8 minuts del final avançar-se al marcador quan pintava bastos. Ximbinha de nou, ja són 17 gols en Lliga, amb una mica de suspens va resoldre dins de l’àrea amb una rematada col·locada. Era el 3-2. I com sol passar Industrias Santa Coloma va poder ampliar la diferència en diverses accions que van obligar el tècnic visitant a canviar el rumb del partit ordenant l’atac de cinc. Amb Retamar enfundat amb la samarreta de porter, el nostre equip es va defensar bé i Verdejo va aprofitar la primera ocasió amb el marc desprotegit per situar el 4-2. El resultat seria definitiu malgrat els esforços aragonesos per donar-li una mica més d’emoció al partit.