• Bernabéu Haro
  • Delgado Sastre
Van amonestar

Crònica

El debut d’Industrias Santa Coloma a l’Olímpic de Badalona es va saldar amb un meritori empat (2-2) davant un dels rivals més qualificats de Primera Divisió, Osasuna Magna. Els colomencs van tenir la virtut de posar-se dues vegades per davant al marcador i obligar al seu contrincant a un gran esforç per igualar el partit.

Bon treball d’Industrias Santa Coloma en la seva estrena a Badalona. L’equip d’Óscar Redondo va sortir disposat a oblidar el mal dia viscut una setmana abans contra BeSoccerUMA Antequera. Els colomencs encomanats d’una graderia que va registrar el ple absolut, en un bon ambient i en un escenari imponent, animats per tot el que li envoltava es van endollar tot just començar i en la primera transició ràpida conduïda per Albert Cardona va aparèixer Uri Santos per recollir el rebuig d’Asier i anotar el primer gol del partit. L’ 1-0 va ser un tresor i es va defensar amb molta fe.

Osasuna Magna va tirar de paciència i a poc a poc es va anar fent amb el domini. A través d’aquest control va generar ocasions suficients per fer l’empat però els seus intents es van estavellar davant Feixas que va estar impecable fins a l’últim minut d’aquest període. Una acció d’oportunisme de Dani Saldise en l’àrea caçant i donant continuïtat a una rematada d’Eric Martel va significar l’1 a 1.

Es va repetir el guió després del pas dels jugadors pels vestidors. La segona part va tenir el millor inici possible per als colomencs. Ximbinha després d’una passada de Pol es va fabricar el seu gol número 18 de la Lliga, el segon del seu equip, i amb el 2-1 es van veure els millors minuts d’Industrias Santa Coloma. No obstant això els navarresos van tornar a prendre la iniciativa i com va passar a la primera meitat van posar a prova a Feixas sense massa sort. L’ordre defensiu va ser la millor resposta als atacs constants dels visitants. Amb el temps corrent en contra Imanol Arregui va buscar la solució a través de l’atac de cinc amb Araça fent de porter. I encara que Industrias Santa Coloma va poder aprofitar aquesta situació una jugada desafortunada amb Corso com a protagonista va acabar amb la pilota en la porteria local. Faltaven 3 minuts per a la conclusió i amb el 2-2 va ser Óscar Redondo qui va utilitzar la superioritat numèrica per tractar de guanyar el partit. I va estar prop d’aconseguir-ho en una última acció de Ximbinha. L’empat va ser definitiu.