• Pol (vermella directa) 10'
  • Verdejo
  • Pablo

Crònica

No perdia Industrias Santa Coloma a la Lliga des del passat 10 de novembre i aquesta nit s’ha quedat sense puntuar i sense marcar en la seva visita a València. El Llevant s’ha imposat 4-0, un resultat excessiu i que va arribar en els últims minuts d’un partit marcat a la primera part per l’expulsió amb vermella directa de Pol. Caldrà seguir lluitant per obtenir una plaça per a la Copa d’Espanya. Queden dos partits que seran dos finals.

La primera part va començar amb una oportunitat de Pol amb un tir al que va respondre Raúl Jiménez per evitar el primer gol del partit. La reacció local no es va fer esperar i l’ex Industrias, Javi Rodríguez, va estavellar una pilota al pal. Els dos equips havien iniciat el partit disposats a prendre avantatge i en aquest intercanvi de cops de nou el meta del Llevant va ser un obstacle insalvable per a una altra rematada de Pol en una falta. Va ser l’avantsala a l’1-0 que va aconseguir el conjunt granota en una acció col·lectiva que Cecilio es va encarregar de cristal·litzar definint a la perfecció davant Feixas. Amb la balança inclinada a favor dels de David Madrid l’expulsió amb vermella directa de Pol va complicar encara més la situació. El Llevant va aprofitar la superioritat numèrica per fer encara més gran la ferida i establir per mediació de Gallo el 2-0. Amb el nostre equip tocat de nou Javi Rodríguez i Javi Alonso van tenir l’oportunitat de fer el tercer. Industrias Santa Coloma arribava a les cinc faltes d’equip (min.14) i el Llevant feia el propi uns minuts després (min.17) però no hi va haver doble penal. Una nova gran aturada de Raúl Jiménez va posar fi a aquest primer període.

A la represa el partit va mantenir el mateix rumb. Les ocasions de gol es van succeir en ambdues porteries però no va ser fins al tram final del partit que tot va quedar vist per a sentència. L’estratègia li va servir al Llevant per ampliar la diferència i acaronar el triomf. I malgrat que Verdejo va poder marcar per part colomenca, la sentència va arribar quan Corso es va enfundar la samarreta de porter i es va apostar per l’atac de cinc. Maico va gaudir d’una bona oportunitat després d’una assistència d’Uri Santos però va ser Gallo qui va tancar el marcador completant un triplet. Ni tan sols Albert Cardona amb una pilota al pal ni a través d’un 10 metres que Raúl Jiménez va detenir va poder marcar Indústries Santa Coloma.