• 17’Cristian Rubio
  • 37’Miguel
  • 6’Pol Pacheco
  • 12’Pol Pacheco
  • 24’Álex Durán (pp)
  • 28’Pol Pacheco

• Illi

El debut d’Arnau a la porteria amb només 18 anys i un triplet de Pol Pacheco, s’han endut el protagonisme de la victòria de Catgas Energia en A Malata davant O Parrulo Ferrol (2-4). Un triomf que trenca amb una ratxa de quatre derrotes consecutives i que permet allunyar-se de la zona intranquil·la de la classificació.

Un triomf molt necessari que no obstant això va tenir un mal començament quan es va anunciar que el porter Abraham no podria jugar per molèsties musculars. El seu lloc a la porteria va ser per al meta del filial Arnau Manzano que no va desaprofitar la seva oportunitat.

A la primera part i després d’uns minuts inicials d’igualtat, el nostre equip amb l’entrada en pista de Pol Pacheco va aconseguir avançar-se al marcador (min.6) gràcies a una rematada de llarga distància de l’ala d’Esparreguera que molt col·locat va sorprendre al porter local. El 0-1 va fer reaccionar a O Parrulo que va buscar el marc contrari a través de Dani Montes (fora per poc), Miguel i David en pròpia porteria amb una gran resposta del debutant Arnau que va fer gala d’uns excel·lents reflexos. Van ser els pitjors minuts del nostre equip fins que va tornar a aparèixer Pol Pacheco amb un tir creuat des del lateral de l’àrea que va posar el 0-2 amb una gran efectivitat. Dues rematades i dos gols. Una altra vegada Pol Pacheco de volea ho va tornar a intentar fins que Cristian Rubio en el segon pal va empènyer la pilota a la porteria de Catgas Energia retallant les diferències (1-2) a 3 minuts per a la conclusió del primer temps. La remuntada gallega no es va poder completar malgrat que Cristian Rubio ho va tornar a intentar amb una gran intervenció d’Arnau. La nostra cinquena falta d’equip va complicar les coses en tasques defensives i Ximbinha abans d’arribar als vestidors, va poder ampliar l’avantatge colomenc.

A la segona meitat malgrat un parell d’opcions d’ Isma i Chicha, un gol en pròpia porteria d’Álex Durán va tornar a donar certa tranquil·litat al nostre equip (1-3). Pol Pacheco, molt actiu en atac, i David van poder augmentar la diferència i una rematada d’Isma des de la frontal de l’àrea va permetre a Arnau lluir-se amb una aturada en dos temps. Fins que va arribar la jugada que acabaria sent clau en el desenllaç del partit. La segona groga a Cristian Rubio va deixar en inferioritat a O Parrulo circumstància que van aprofitar els nostres jugadors per tornar a marcar. Ho va tornar a fer Pol Pacheco. L’1-4 sense ser definitiu, quedaven 11 minuts per al final, va obligar a Diego Ríos a atacar de cinc amb Iñigo com a porter. Catgas Energia va tenir quatre ocasions de fer el cinquè a porta buida i no va estar encertat. Si ho va fer Miguel per als gallecs col·locant el 2-4 que seria definitiu però donant pas a un parell d’intervencions magnífiques d’Arnau per arrodonir una actuació que difícilment oblidarà.