• Del Pozo García
  • Martínez Segovia
  • Pope
  • Álex Diz

Industrias Santa Coloma va començar la Lliga amb victòria a domicili (1-3) davant Pescados Rubén Burela. Els colomencs completen una setmana perfecta amb l’estrena somiada en competició oficial. La victòria d’aquesta nit, en una pista en la qual va perdre en 2017, s’uneix al títol de la Copa Catalunya amb el Barça del passat dimecres. Un inici de temporada il·lusionant.

David controla la pilota davant Joselito

No van acusar l’esforç de la final de fa tres dies, van jugar d’inici els mateixos que a Sabadell i van tractar de fer-ho al mateix nivell, sense importar el nom del rival ni la seva condició d’equip que acaba de pujar. Vista Alegre no és una plaça senzilla i començar la Lliga sumant tres punts era molt important.

L’equip es va aplicar des del xiulet inicial i un dels jugadors més en forma de la plantilla, Albert Cardona, va avisar  abans que Sepe aconseguís obrir el marcador sorprenent sense massat angle al meta local Edu. Era el minut 2 de partit. El 0-1 va fer reaccionar al conjunt gallec que a través d’Amoedo va poder empatar però la seva rematada es va estavellar al pal. Malgrat la bona arrencada d’Indutrias Santa Coloma i d’un resultat favorable, va ser el conjunt de Juanma Marrube qui es va fer amb el control i qui va disposar de més ocasions. En els minuts finals d’aquest primer temps es va incrementar aquesta pressió i producte de la mateixa va arribar l’empat obra de Luisma (min. 19). Els jugadors van enfilar el camí dels vestidors amb l’ 1-1, un marcador just.

A la segona meitat el partit va virar i els nostres van prendre la iniciativa. Sebas Corso va aprofitar un rebuig per fer el segon (min.23). Una altra vegada amb vent a favor però també amb una major tranquil·litat Industrias Santa Coloma va saber administrar el temps i l’avantatge. En ocasions puntuals va tornar a aparèixer la figura de Feixas per  tallar d’arrel qualsevol opció rival. Bruno Petry, que jugava contra el que va ser el seu primer equip en la LNFS, va anotar el’1-3 quan faltaven 6 minuts per a la conclusió del partit. El gol del brasiler va ser definitiu. Perquè el conjunt d’Óscar Redondo va tornar a defensar amb èxit el joc de cinc del seu adversari per a segellar un triomf que li permet sumar els tres primers punts de la Lliga i col·locar-se provisionalment a la segona plaça de la classificació.