• Urdanoz Apezteguia
  • Prieto
  • Corvo
  • Juanqui

“El millor partit d’aquesta temporada” així de clar ho tenien en el cos tècnic del nostre primer equip. L’empat d’avui davant Peníscola Rehabmedic (4-4) ha resultat satisfactori a ulls dels entrenadors que valoren el punt assolit no només pel joc sinó també per la qualitat del rival. El nostre equip va començar ben aprofitant un error castellonenc que va culminar Corvo en una ràpida transició i va poder ampliar la diferència fins a dues vegades, travesser de Corvo i pal de Javi Rodríguez. No obstant això va ser el conjunt visitant qui del no-res va remuntar en dues accions aïllades que van deixar un desconcertant 1-2. No era un marcador just. I la realitat tossuda , va acabar per empitjorar la situació amb un altre gol des de la mitja distància que fou sens dubte, el moment més delicat del partit. Al rescat va acudir el capità Rafa López per ficar de nou al seu equip en el partit amb un gol que va valer el seu pes en or. El 2-3 va donar pas a una segona part en la qual Catgas Energia va remuntar amb gols de Dani Salgado, el primer de Lliga, després d’una gran combinació col•lectiva i de Maxi, inspirat a casa, en una jugada d’estratègia. No va haver-hi temps per consolidar el mínim avantatge. La reacció visitant va arribar ràpidament i amb la igualtat en l’electrònic, les oportunitats es van succeir en una i una altra porteria. Els últims minuts molt oberts van fer presagiar més gols. No va haver-hi però en els últims segons, Sergio primer i Maxi després, van poder donar la victòria al seu equip.