LlocPalacio de Deportes de Murcia
  • Linares López
  • Peña Gómez
  • Matteus

La victòria aquesta nit de Catgas Energia a la pista de ElPozo Murcia té un valor especial. Per a un equip en fase de construcció, derrotar al campió de la Supercopa, té un enorme mèrit, fer-ho a Múrcia ho eleva a gesta i més si tenim en compte que els colomencs ho van fer remuntant un 2-0. En una pista molt adversa històricament, Catgas va posar l’accent en allò que millor sap fer. Patir quan tocava, atacar quan ho necessitava i sentenciar quan es va presentar l’oportunitat. D’aquesta interpretació va néixer el 2-5 que es va reflectir en el lluminós del Palau dels Esports. Va ser una sorpresa però menys si darrere hi ha un treball ben fet. El domini asfixiant dels locals en el primer temps no es va poder contrarestar en aquests primers 20 minuts i excepte alguna sortida al contraatac esporàdica, Catgas va estar sempre a la mercè del seu rival. El gol de Sergio va ser una bocanada d’aire fresc abans d’enfilar el camí dels vestidors. Malgrat tot, l’equip estava viu. A la segona part tot va canviar. Més temps la pilota, millors combinacions i més arribades. El 2-2 de Rafa López va agafar amb el pas canviat a ElPozo. El 2-3 obra de Corvo en una acció individual els va deixar gelats i la defensa del porter jugador amb gols de Javi Rodríguez, estrenant-se amb la samarreta de Catgas Energia, i en els últims segons de Sergio, va ser impecable. L’altra victòria del dia té a veure amb les decisions que es prenen en la banqueta amb el major protagonisme de Rangel i els minuts i experiència que està acumulant Mario. Seguim creixent.