19 oct. 2024

Un empat per continuar sumant (2-2)

Industrias Santa Coloma va empatar davant Córdoba Patrimonio (2-2) i es manté invicte en aquesta arrencada de Lliga. Una gran actuació de Borja i una bona feina defensiva va permetre sumar un punt en Vista Alegre. Povill, en la primera part, i Puchy, en la seva estrena golejadora amb el primer equip en partit oficial, van anotar per part colomenca.

Quatre punts en dos partits i sense conèixer la derrota. És la fotografia fixa del moment actual del nostre equip que no va tenir una actuació rodona davant un rival molt necessitat, en un partit en el qual va poder guanyar però també perdre. Industrias ho va arribar a dominar (0-2), amb un gol en cada període, però el seu adversari va reaccionar i va aprofitar segones jugades per a neutralitzar aquest avantatge.

Al conjunt de Xavi Closas li va tocar a Vista Alegre assumir una versió més reactiva com a producte de la pressió alta de Córdoba Patrimonio, i del molt que hi havia en joc per als andalusos per culpa d’un mal inici de campionat. El domini local es va contrarestar amb una bona tasca de contenció i Borja va aparèixer en comptades ocasions per a evitar mals majors. A Industrias li va costar arribar a la porteria de Fabio i crear perill. Leandrinho va ser el primer a intentar-ho a la sortida d’un córner. Amb Murilo i Arnaldo Báez amenaçant el marc colomenc, el nostre tècnic va demanar un temps mort que va retornar als jugadors a pista per a invertir la situació. La primera conseqüència va ser el gol de Povill aprofitant un xut creuat de Borja en una de les seves incursions en atac (0-1). De nou, Povill va poder augmentar la renda però el seu xut el va refusar Fabio a córner. Els d’Ema Santoro van apretar en el tram final d’aquest període, però ni Juanan ni Arnaldo Báez, van estar precisos en la finalització.

A la segona part, Puchy va recuperar una pilota prop de l’àrea de Córdoba Patrimonio i va armar ràpidament la cama per a deixar anar un xut creuat que es va convertir en el segon gol del seu equip, el primer amb la samarreta d’Industrias Santa Coloma a Primera Divisió. Amb el partit ben enfocat va arribar la reacció del quadre andalús. En tot just tres minuts va igualar el partit. Juanan, després d’un rebuig amb el peu de Borja, i Echavarría, aprofitant una pilota desviada, van aconseguir batre al nostre porter. Els colomencs van encaixar bé el revés. Es van refer i van tenir opcions de gol a través de Puchy, Nil, Verdejo i fins i tot Tolrà, que va buscar des del seu propi camp sorprendre a Victor Areales i que es va trobar amb Murilo prop de la línia de gol per a evitar el tercer del nostre equip. El marcador no es va tornar a moure malgrat un últim intent local d’atac de cinc que no va fructificar.