13 oct. 2020

La LNFS i LaLiga acorden proveir de test als clubs durant tota la temporada

Els clubs de la LNFS comptaran gratuïtament amb 25 test setmanals per a garantir la salut i el benestar dels jugadors abans de cada partit. A través d’un tutorial online organitzat per LaLiga, els clubs rebran la informació necessària per a conèixer el procediment d’utilització dels test.

 

 

 

 

La LNFS i LaLiga han acordat facilitar als clubs de Primera i Segona Divisió dels test d’antígens anti COVID-19, de manera que a partir d’aquesta setmana i al llarg de tota la temporada rebran 25 test cada jornada per a garantir la salut i el benestar dels jugadors i cos tècnic.

Gràcies a aquest acord es disposarà de manera gratuïta d’aquests test d’antígens, desenvolupats per la companyia espanyola de bioteconología CerTest que ofereixen un altíssim grau de fiabilitat, per a detectar possibles contagis i preservar el bon desenvolupament de la competició.

Totes dues associacions han programat una sessió online en la qual responsables de LaLiga compartiran amb els clubs la seva informació i experiència en l’aplicació de mesures i protocols de prevenció del COVID-19.

 

 

FACEBOOK

Últims Tweets

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

PATROCINADORS