11 març 2017

A la final per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu Catgas Energia jugarà la final de la Minicopa i com en la passada edició s’enfrontarà al FC Barcelona demà al Quijote Arena (12.00). Serà l’últim escull per assolir un títol que arrodoniria la impecable actuació del nostre equip que avui s’ha desfet d’un combatiu Peníscola (2-5) amb gols d’Uri, Marc, Pol, Nil i Gerard. El primer temps es va haver de madurar i va acabar per decantar-se del costat colomenc a la seva recta final. No obstant això l’avantatge que tant havia costat adquirir es va esfumar després d’una errada ben aprofitada pel rival que davant el desconcert dels nostres va aconseguir igualar el partit. Després d’uns minuts complicats, Catgas Energia es va refer i va prémer l’accelerador per distanciar-se al marcador anotant un parcial de 3-0 en només 4 minuts que ja va ser definitiu.