28 març 2021

Ajornat el partit del filial per COVID19

El filial no va poder estrenar-se a la segona fase de la Lliga perquè el seu partit contra FS Pallejà previst per dissabte es va ajornar a causa d’un cas positiu de COVID19  a les files del rival. Per la seva banda el juvenil va patir la tercera derrota de la temporada davant el Barça (3-2) malgrat el doblet de Joan Vázquez. El femení va empatar (2-2)  a casa contra CFS Montcada amb els gols de Sandra i Júlia. La resta d’equips van guanyar en un altre jornada rodona de la nostra base.

El jutge de competició de la Federació Espanyola de Futbol va decidir aquest dissabte ajornar el partit de Lliga entre FS Pallejà i Industrias Santa Coloma B després que el nostre rival notifiqués un cas positiu de COVID19 contacte estret amb la resta de la plantilla. En consequència els homes de Jorge Vargas no van poder debutar en la segona fase de la Lliga i haurà d’esperar per saber quan es podrá jugar aquest partit.

El femení sí va poder jugar i ho va fer a casa contra CFS Montcada empatant. L’equip visitant es va posar amb 0-1 i al segon temps les jugadores de Jordi Segura van capgirar el marcador gràcies a l’encert de Sandra i Júlia. El rival va reaccionar bé i ràpid i va aconseguir igualar a falta de 9 minuts per al final. El resultat ja no es va moure.

Per la seva banda, Industrias Santa Coloma juvenil va caure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper malgrat avançar-se al marcador després d’un bon inici de partit. El 0-1 va deixar pas al domini barcelonista mentre el conjunt colomenc es carregava de faltes arribant a la cinquena al minut 11. Això va condicionar i molt el joc de l’equip de Jordi Marín i va permetre la remuntada del Barça que va capgirar el resultat amb un segon gol des dels 10 metres per una falta molt dubtosa. Així es va arribar al descans.

A la segona part el decorat no va canviar molt però Industrias va poder equilibrar de nou el partit amb una recuperació de pilota. Amb empat i les forces molt igualades a la pista, una errada individual va ser aprofitada per l’equip blaugrana que va fer el 3-2.  Els colomencs no van desistir però sense encert en les ocasions que van crear i tampoc sense èxit amb el joc de cinc, el resultat ja va ser definitiu.

Aquests són els marcadors i golejadors de la resta d’equips:

Resultats equips base
Prebenjamí Industrias Santa Coloma 52FS Sant CugatGols: Dídac Silva -3-, Pol i Gael
MinibenjamíMaristes Sants Les Corts 23Industrias Santa Coloma Gols: Javi, Yon i Oliver
Benjamí AIndustrias Santa Coloma 110At. Masnou Futsal Gols: Marcel -5-, Eric -2-, Adrià -2-, Xavi i Unai
Aleví Industrias Santa Coloma 43FS Sant Joan VilassarGols: Alberto, Sterling, Luca i Héctor
Infantil Industrias Santa Coloma 32FS Olesa Gols: Julen Coleto, Morales i Salgado
CadetIndustrias Santa Coloma74FS Sant CugatGols: Miquel -2-, Akim -2-, Raúl Pimienta -2- i Biel