04 febr. 2024

Bon cap de setmana per als nostres equips formatius

Aquest cap de setmana els nostres equips formatius han saldat amb victòria els seus compromisos de lliga a excepció del femení sènior que va cedir en la seva visita a La Concordia (2-0). El filial va guanyar a domicili al València (1-5), el juvenil ho va fer davant Maristes Montserrat (0-5), el juvenil femení es va imposar al Vilatorrada (4-0), el cadet va vèncer al CN Caldes (6-1), l’infantil va golejar al Futsal Mataró (12-1) i l’aleví va obtenir el triomf contra FS Castelldefels (5-0). El benjamí i el minibenjamí també van guanyar al Sant Joan de Vilassar i el Futsal Iris Badalona respectivament.

L’infantil segueix amb pas ferm com a lider de la seva categoria

Industrias B va jugar un dels partits més complets de la temporada. L’alt nivell exhibit per l’equip de Jorge Vargas es va veure reflectit de seguida en el marcador amb un 0-3 que va ser molt tranquil·litzador per a afrontar la resta de l’encontre. Abans de marxar al descans el nostre equip va aconseguir un altre gol més en l’últim minut de la primera meitat. En el segon període el nostre rival va utilitzar l’atac de cinc i va aconseguir retallar les diferències en la primera jugada. Es va ajustar la defensa i es va poder aguantar el plantejament del conjunt valencià i es va tancar el marcador amb un últim gol. Jugadors i tècnics van agrair el suport de l’afició que es va desplaçar a presenciar el partit.

El femení va caure en la seva visita a La Llagosta. Dos gols en els últims cinc minuts del primer temps van ser suficients per a deixar a les jugadores de Jordi Segura sense opcions.

El juvenil va guanyar sense massa lluentor en un partit en el qual els dubtes en defensa en els primers minuts van ser el principal problema del nostre equip. La bona actuació de Gerard va evitar mals majors. A partir d’aquí van arribar les oportunitats i els gols d’Industrias que en el descans ja dominava 0-2. En la segona part la major pegada dels colomencs va permetre ampliar la diferència. Van anotar Niel·lo, Didac, Joan, Akim i Boni.

D’altra banda, el juvenil femení va signar la seva quarta victòria consecutiva enfront de l’Athletic Vilatorrada amb els gols de Paula (2), Cano i Berta i ja és quart en la classificació. El cadet no va donar lloc a la sorpresa davant el cuer i amb Jan Carreño (3), Marcos, Gaizka i Pol Martí com a golejadors va sumar tres punts per a continuar tercer. El nostre infantil es manté líder gràcies a la seva tretzena victòria en catorze jornades. Aquesta setmana va guanyar amb claredat gràcies a l’encert en atac de Leo Cuartero (3), Adrià Cano (2), Álex Delcan (2), Roger Gallego (2), Teo Domínguez (2) i Marcel Ayats.

Finalment, l’aleví va deixar enrere la derrota de la passada jornada amb un triomf convincent i els gols de Pedrosa (3) i Biel (2) mentre que el benjamí i minibenjamí també van guanyar aquesta jornada.