25 febr. 2024

Bona jornada per a la base: el filial segueix en ratxa i el juvenil és colider

Resultats positius per a la nostra base en línies generals amb sis victòries, un empat i dues derrotes. El filial continua en bona dinàmica i després de golejar al cuer ja acumula cinc jornades sense perdre. El femení no va poder puntuar en la seva visita al Futsal Seròs (4-2) i el juvenil es col·loca en el més alt de la classificació després de guanyar a Palma. Juvenil femení, cadet, infantil i minibenjamí van guanyar els seus partits, l’aleví va empatar i va perdre el benjamí.

| Asier Corral |

L’infantil no va fallar contra l’Eixample

Industrias B va tornar a sumar tres punts després de golejar a l’ETB Calvià en el Pavelló Nou (17-2) i ja acumula cinc jornades sense perdre. Després d’un gran inici de partit, els de Jorge Vargas es van posar ràpidament per davant en el marcador amb diversos gols, deixant pràcticament sentenciat el partit. Al descans, el marcador era ja de 10-0 per al nostre filial. L’equip va ser molt superior al Calvià, cuer de 2a B, i va realitzar un partit molt complet en el qual van anotar tots els jugadors de pista: Néstor (4), Adri (3), Xavi (2), Víctor Pérez (2), Boni, Paterna, Niel·lo, Mati, Aitor i Joan.

El sènior femení no va aconseguir puntuar en la seva visita a Seròs. Diversos errors puntuals van condemnar al conjunt dirigit per Jordi Segura que va perdre 4-2. Després d’una primera part irregular (1-2), les colomenques van dominar el partit en la segona part, però sense acabar de generar perill. Amb 3-1 en el marcador i jugant de 5, Industrias va aconseguir retallar distàncies, però de nou, una jugada aïllada, va posar el 4-2 definitiu. Paula i Andrea van ser les golejadores.

El nostre juvenil va aconseguir una victòria molt important i treballada davant Palma (7-3) que el col·loca amb 46 punts en el més alt de la classificació amb el Barça. En el primer minut de joc, l’equip de Miguel Ángel Tabares ja manava en el marcador, però la primera part va estar marcada per les imprecisions sense un dominador clar (2-1). En la segona meitat, els colomencs es van fer amb el control total del partit i malgrat perdonar moltes ocasions, que van permetre a Palma acostar-se en el marcador, el domini va fer que el resultat final fos 7 a 3. Els gols van ser obra de Miki (3), Jorge (2), Àlex Ferrer i Akim.

El juvenil femení es va imposar a l’AEE Institut Icària-CET 10 ‘B’ (3-1) gràcies als gols de Cano, Laia i Ainara. Amb aquest triomf es fa amb la tercera plaça de la classificació.

D’altra banda, cadet i infantil van guanyar els seus respectius partits davant l’AELIS-SAGE Partner Eixample. El cadet es va imposar 5-3 amb gols de Carreño (4) i Ángel, mentre que l’infantil va guanyar 6-3 i recupera el lideratge, encara que amb un partit més que el Barça. Els autors dels gols van ser Álex Delcan (2), Roger Gallego, Xavi Molist, Leo Cuartero i Adrià Cano. L’aleví es va veure les cares també amb AELIS-SAGE Partner Eixample i va empatar gràcies a un triplet de Raúl Pedrosa. Finalment, el benjamí va perdre davant Pura Brasa Racing Pineda mentre que el minibenjamí va guanyar el seu duel contra Castelldefels.

Miquel González amb la selecció espanyola sub-19

Miquel González ha estat convocat amb la selecció nacional sub19 per a jugar un torneig triangular. Es concentrarà en la localitat lusitana de Vila do Conde del 26 al 28 de febrer i s’enfrontarà a França el dia 27 i a Portugal el 28.

Juvenil femení i cadet endavant en la Copa Catalunya

El juvenil femení va superar els setzens de final de la Copa Catalunya després de guanyar a l’Hospitalet Bellsports en la tanda de penals. El partit va finalitzar 3-3. Per la seva part el cadet va vèncer en la quarta ronda d’aquesta competició a l’Arrels (1-7).